Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Оскарження покарання від Adolf

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

аляска

Козак
12 Січ 2026
9
Нікнейм адміністратора
Adolf
Ваш статичний ID
Звʼязок з Вами
@cssds discord
Детальний опис скарги/ситуації
Доброго дня, почнемо з початку ситуації.
02.10 числа, ми граємо за фамілію hunter, ходимо на кайо-періко.
Після вигранного кайо-періко, ми вирішили накрафтити патрони на ревікі тому що лидер сім'ї, тобто Vlados_Hunter дозволяв це робити, ми щось сиділи в капт войсі, без лідера і т.д, тільки свої. Після чого, ми вспомнили слова нашого лідера Владоса, котрий казав що йому процитую "poxuy на вски", тому ми вирішили создати свою сім'ю і грати своїм норм стаком, лівнули абсолютно без негатіва, сказали "дякуємо за игру", після чого попросили нас покикать.
Проходить години 4, і наших троїх статіков данний адміністратор банить за "слив складу організації", хоча такого правила на той момент навіть не існувало, після чого ми питаєм "за що бан?", а цей адольф відповідає що адміністрація може давати покарання на "свій розсуд" це виходить, що старший адміністратор условно кажучи, може забанити на 30 днів за МГ? Чи як, це ж на свій розсуд...
Вам не здається що це бред?
Але це все ще не повна історія, вот наших тіпів забанили, я граю граю до сьогоднішнього дня, і данний прекрасний адміністратор мене банить за злив склада організації на 7 днів, коли з момента порушення вже взагалі пройшло майже 4 дні.

Я вважаю цю ситуацію абсурдною, і що адміністратор в данній ситуації поступив некомпетентно, оскільки не розібрався в ситуації, а просто послухав лідера сім'ї Vlados_Hunter.
Якщо так подумати, я можу прийняти в сім'ю якусь людину, дозволити йому щось скрафтити, а потім написати адміну що я не дозволяв цього робити, і його забанять? Чи як?
Посилання на докази
-
Яке покарання оскаржуєте
Бан 7 днів, злив складу організації
1

Buffalo

Активний гравець
14 Жов 2024
2,415
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

Пояснюю ситуацію детально.
До мене звернувся гравець із відповідної сім’ї з питанням, чому зафіксоване порушення не було вчасно покаране. З метою з’ясування обставин я звернувся до Головного куратора сімей.
У відповідь було повідомлено, що на момент розгляду ситуації адміністрацію було введено в оману — надавалась інформація про те, що ви є лідером фракції, через що рішення щодо покарання було відкладене.
Після додаткової перевірки всієї інформації та встановлення фактичних обставин стало зрозуміло, що надані раніше дані не відповідали дійсності. У зв’язку з цим було прийнято рішення повернутися до розгляду даного порушення та винести відповідне покарання
Також повідомляю, що навіть якщо порушення було скоєне 7 днів тому, адміністрація має повне право розглядати такі ситуації та застосовувати санкції в межах чинних правил проєкту.
Рішення ухвалене на підставі перевірених фактів і не має особистого характеру.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі