- 29 Гру 2025
- 11
- Нікнейм адміністратора
- Maksik Ded.Ralph Lauren
- Ваш статичний ID
- 30469
- Звʼязок з Вами
- tg: Huntt17 Discord: 17rosya
- Детальний опис скарги/ситуації
- робив контентик чуть чуть грязюку
- Яке покарання оскаржуєте
- 3 дні бану
Доброго дня. Прошу переглянути рішення щодо блокування мого облікового запису. Я ознайомився з правилами сервісу і розумію, що міг припуститися порушення помилково. Порушувати правила навмисне я не хотів.
Прошу дати мені можливість відновити доступ до облікового запису. Надалі зобов'язуюсь дотримуватися всіх правил платформи і не допускати подібних ситуацій.
Я не хотів нікого провокувати на порушення правил чи створювати конфліктні ситуації. Якщо мої дії були сприйняті інакше, прошу вибачення.
Прошу переглянути рішення про лазню. Надалі я уважніше дотримуватимуся правил платформи і уникатиму подібних ситуацій.
Дякую за розуміння.
Прошу дати мені можливість відновити доступ до облікового запису. Надалі зобов'язуюсь дотримуватися всіх правил платформи і не допускати подібних ситуацій.
Я не хотів нікого провокувати на порушення правил чи створювати конфліктні ситуації. Якщо мої дії були сприйняті інакше, прошу вибачення.
Прошу переглянути рішення про лазню. Надалі я уважніше дотримуватимуся правил платформи і уникатиму подібних ситуацій.
Дякую за розуміння.