Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Оскарження для ГА №2

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Tyler Homs

Козак
26 Лис 2024
12
  1. Нікнейм адміністратора:Noxx це якщо шо Головний Админ
  2. Особистий нікнейм / статичне ід:Tyler Homs
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності ( Discord): kventi22
  4. Суть скарги:
  5. Добрий день, Головний Адміністраторе Ukraine GTA 5!
    Хотів би звернутися з питанням щодо мого блокування. Спочатку мене було забанено на 8 днів, але термін скоротили до 3 — за це вам дякую. Проте, вибачте, я все одно не розумію, чому взагалі мені дали бан за те, що я продав свій власний адреналін. Це був мій предмет, і жодної шкоди грі чи іншим гравцям я не завдав.
    Хіба це дійсно є серйозним порушенням, за яке видають бан? Якщо так, будь ласка, вкажіть конкретно, де це прописано в правилах. А якщо ні — то прошу пояснити логіку такого рішення.
    Якщо вже так просто видавати покарання — то може й мені дайте повноваження старшого адміністратора? Я також буду банити "просто так", як виглядає в цьому випадку.
    Прошу або зняти бан, або чітко обґрунтувати його причину відповідно до правил сервера.
  6. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Тут
  7. Дата видачі покарання:16.05.2025

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Блокування було видане Вам не за продаж одного адреналіну, а взагалі за складування та зберігання адреналінів. Після закінчення терміну блокування раджу викинути адреналіни десь, де їх ніхто не зможе підняти доки вони не зникнуть, під наглядом адміністрації, Інакше блокування буде знову видане за злив складу без можливості оскарження.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі