- 12 Гру 2024
- 23
- Нікнейм адміністратора: Oleksii Bezsonov
- Особистий нікнейм / статичне ід: 1808
- Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): destroyerevillkolya
- Суть скарги: Не згоден з одним із варнів тому що до цього не було в мене порушень взагалі і мені дали по максималці, за лів рп я згоден там варн, немає питань. (Ремарка)Сталася така ситуація , один із учасників сім'ї стояв афк до нього підходить працівник FIB зі статіком 4747 і кафає його він зайшов у гру і побачив як його вже везуть у віділок без ніякого рп , тому він тільтує і ліває людина сказала що більше не буде тут грати, проходить 15 хв ми всі на дальнобої , учасниця нашої сім'ї також відійшла на декілька хв по справам та ж сама ситуація людина зі статіком 4747 починає її кафати , в мене починає горіти я теж туди їду , кажу друже ти немаєш чим зайнятися , ну трохи в грубшій формі він мене кафає, причому я взяв фуру і замовлення -500к якщо не довезу пропаде я кажу дай хоть довезу замовлення йому всерівно, тоді інший учасник сім'ї якому дали покарання і він повністю згоден , приїхав фурою до віділку і вбив людину 4747 ну під час переслілки я також помер , пізніше ми з'яляємося в лікарні , я швидко їду до фури бо в мене залишається малу часу оренди хвилин 5 ну я встиг завіз замовлення , порушення з тим що мій друг вбив людину 4747 у віділку , було лиш для того щоб не втратити 500к , після того як я довожу замовлення громадянин 4747 кидає мені зірочки просто так, , по рп логіці він ж помер і нічого не може пам'ятати , вважаю це використання функціоналу у свою сторону тому що він бачить моє місце знаходження (Це він підтверджує на відкаті 1 тайм код 0.5 секунда коли я його запитую а норм накидувати зірки після смерті він каже норм) притому що адмін був біля нас і все це бачив , він через відкинуті зірки пробує мене знову кафнути я тільтанув і даванув Q , тому з 1 варном згоден повністю , пізніше ми з друзями знайшли його в палето бей , хотіли з ним провести якись діалог хоть і не цензурний за нього також отримали покарання і згодні , але коли ми його кликали для якоїсь взаємодії він вдавав тіпа він афк , (але це не так тому що на відкаті 2 тайм код 0.2 секунда видно як він рухає камерою тому вважаю це лів рп , і використання функціоналу в свою сторону) ще одне порушення на мою думку це обман адміністрації , тому що він всі відкати пообрізав так що тіпа він не при справах , але це не так він також оскав і висерав. Зі всієї цієї ситуації прошу оскаржати другий варн а саме 5.1. “NRP” - NonRP - поведінка яка не відповідає правилам RolePlay і порушує режим гри. | Demorgan 15-90 хвилин / WARN / Ban / HardBan 3-30 днів. І прошу видати мені деморган можна і максималку , тому що до цього інциденту в мене на проекті немає жодного порушення , я зробив висновки з цієї ситуації в майбутньому не буду реагувати , на таких осіб.
- Докази Відкат 1 Відкат 2
- Дата видачі покарання: 02.07.2025
Останнє редагування: