Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Оскарження варну

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Keri Buffi

Козак
13 Гру 2024
76
Нікнейм адміністратора
Ashalet
Ваш статичний ID
879
Звʼязок з Вами
discord - keri4858
Детальний опис скарги/ситуації
Зайшла в гру, в мене варн за 1.9 ЗП, виданий 28.03. Хоча в цей день я не заходила в гру, та і не порушувала даного правила. Написала тікет, взяла адміністратор, яка видала покарання, на прохання пояснити причину варна та зняти варн, адміністратор відправляла писати скаргу на форум, якщо не згодна. Та і вважаю, що вона навіть і не хотіла пояснити за що.
Також, якщо я раніше була адміністратором, то це не відміняє того, що наразі я гравець звичайний, і можу запитувати питання подібні, не обов'язково мені в тікеті писати про те, що я раніше була адміністратором.
А також хотіла б все ж таки отримати відповідь за що видане дане покарання, якщо порушень не було з мого боку, щодо цього правила
Посилання на докази
https://ibb.co/N6bpG0xs
Яке покарання оскаржуєте
1.9 ЗП варн
.
271590_48.jpg
271590_49.jpg
271590_50.jpg
271590_51.jpg
271590_52.jpg
271590_53.jpg
271590_54.jpg

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
951
Вітаю, шановний гравцю.

Головний адміністратор надасть відповідь, в вільний час.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Це покарання було схвалено мною особисто. Перебуваючи на посаді адміністратора, ви власноруч додали себе до фракції. Після вашого зняття відповідальна адміністрація не помітила цього факту (за що вже отримала дисциплінарне стягнення). Ви не лише не повідомили про помилку, а й намагалися нелегально додати до організації своїх друзів. Оскільки ви приховали вразливість системи від адміністрації, було прийнято рішення про покарання. Завдяки неуважності адміністрації вам було видано WARN замість HardBan

Розгялнуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі