- 9 Гру 2024
- 9
- Нікнейм адміністратора
- Xtray Falles
- Ваш статичний ID
- 381
- Звʼязок з Вами
- ds (bibizyan_15)
- Детальний опис скарги/ситуації
- Я приїхав на Секретні ящики ,після перестрілки мене вбили ,я натиснув втратити свідомість і після закінчення таймеру мене не тепнуло в лікарню і я релогнувся, після релогу мене заспавнило в інтер"єрі квартири на висоті з якої не було виходу я знову релогнувся і після релогу з"явився на місці смерті, але вже живий з 10 хп. Чесно я не хтів багоюзити і навіть незнав про цей баг що можна ожити після релогу прошу зрозуміти і пробачити.
- Посилання на докази
- [URL='https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%E2%84%965921-%D0%B1%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D1%8E%D0%B7.18240/']тут[/URL]
- Яке покарання оскаржуєте
- Warn
- Нікнейм адміністратора: Xtray Falles
- Особистий нікнейм / статичне ід: Yaroslav Raze \ 381
- Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): ds (bibizyan_15)
- Суть скарги: Я приїхав на Секретні ящики ,після перестрілки мене вбили ,я натиснув втратити свідомість і після закінчення таймеру мене не тепнуло в лікарню і я релогнувся, після релогу мене заспавнило в інтер"єрі квартири на висоті з якої не було виходу я знову релогнувся і після релогу з"явився на місці смерті, але вже живий з 10 хп. Чесно я не хтів багоюзити і навіть незнав про цей баг що можна ожити після релогу прошу зрозуміти і пробачити.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання): тут
- Дата видачі покарання: 17.02.2026
Вкладення
Останнє редагування: