Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Оскарження блокування для Katrin

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Danil Petrushka

Шановний гравець
14 Лют 2025
46
Нікнейм адміністратора
Octavian
Ваш статичний ID
12808
Звʼязок з Вами
___petrushka DS
Детальний опис скарги/ситуації
Заява на амністію
Вітаю, шановна адміністраціє!
Я звертаюся з проханням розглянути мою заяву на амністію щодо порушення правила 1.32 «Правила державних організацій».
Свою провину визнаю та розумію, що мої дії були порушенням встановлених правил. Разом із тим хочу пояснити ситуацію та обставини, за яких це сталося.
Адреналіни, які я продавав, знаходилися у сімейному складі. У нашій сім'ї він використовується як спільне сховище, куди члени сім'ї складають різні предмети для подальшого використання в ігрових івентах або інших ігрових ситуаціях. Ці адреналіни перебували там уже досить тривалий час.
Перед продажем це питання також було обговорено з членами сім'ї. Ми спільно вирішили продати невелику кількість адреналінів, щоб отримані кошти використати для покращення та розвитку нових модулів сім'ї. Тобто продаж не був моєю одноосібною ініціативою та не мав на меті особисте збагачення.
Загалом мною було продано лише 40 адреналінів. На момент скоєння порушення я також перебував у складі організації USA Army. Я не мав наміру завдати шкоди організації, отримати якусь значну особисту вигоду або використовувати своє службове становище для систематичного продажу заборонених предметів.
Я розумію, що незалежно від походження предметів та моїх намірів, перебування у державній організації накладає на мене додаткову відповідальність, і я мав краще знати та дотримуватися правил.
Прошу адміністрацію врахувати кількість проданих адреналінів, їхнє походження із сімейного складу, те, що продаж був попередньо обговорений із членами сім'ї, відсутність злого умислу та те, що порушення не носило систематичного характеру.
Я зробив для себе висновки з цієї ситуації та надалі буду уважніше ставитися до правил державних організацій, особливо перебуваючи у складі будь-якої державної структури.
У зв'язку з вищевикладеним прошу надати мені амністію та переглянути застосоване покарання.
Дякую за розгляд моєї заяви та приділений час.
Посилання на докази
https://imgpile.com/m/WeNILOL
Яке покарання оскаржуєте
1.32 ПДО
-

Danil Petrushka

Шановний гравець
14 Лют 2025
46
Хочу додати що, за весь час моєї гри на Ukraine GTA 5 я жодного разу не мав подібних серйозних порушень. Я ніколи раніше не займався подібними речами та не мав за собою систематичних порушень правил. Ця ситуація є для мене винятковою, і я щиро шкодую, що через необережність допустив дане порушення. Вважаю, що моя попередня історія гри та відсутність подібних порушень також заслуговують на увагу під час розгляду моєї заяви на амністію.

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
1,488
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту. Блокування зніматись не буде.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі