- 14 Сер 2025
- 3
- Нікнейм адміністратора: Marik_Ward [6768]
- Особистий нікнейм / статичне ід: Marko_Svichik [23725]
- Контакт для швидкого зв'язку з Вами у
разі необхідності (Telegram, Discord): tg: @mark_svichkarenko - Суть скарги: Шановна адміністраціє,
15.08.2025 о 15:30 мій акаунт був заблокований адміністратором Marik_Ward [6768] на 6000 днів з формулюванням “за софт”. Це звинувачення є повністю безпідставним, адже я не використовую сторонніх програм і не порушую правил сервера.
Пізніше було підтверджено, що бан накладено помилково через видачу покарання по статичному ID. У момент, коли справжній порушник вийшов із гри, я перезайшов, і ID був помилково прив’язаний до мого акаунта.
Наслідки:- Я пробув у бані близько трьох годин (15:30–18:30), хоча мені повідомляли, що розбан нібито було оформлено вже через 20 хвилин. Фактично ж доступу до гри в мене не було.
- За цей час я втратив пейдей, безкоштовний кейс та можливість заробітку.
- Через те, що проблема не була вирішена оперативно, я не зміг продовжити гру того дня через роботу.
- Адміністратор, який видав бан, не вийшов зі мною на зв’язок, попри те, що я залишив свої контакти. Це є проявом непрофесійності та халатності.
Вважаю таке ставлення неприпустимим і таким, що шкодить репутації сервера.
У зв’язку з цим я прошу :- Офіційного визнання факту помилкового бану.
- Компенсації за витрачений час і втрати (мінімум: еквівалент пейдея та кейса, а також додатковий бонус як компенсація моральних збитків).
- Гарантій, що подібні ситуації не повторяться, а адміністрація діятиме відповідально й інформуватиме гравців напряму у разі технічних чи адміністративних помилок.
- Доказ видачі покарання (скріншот / відео): [Фото тут] https://ru.files.fm/u/vgnu32ehpg
- Дата видачі покарання:15.08:2025 (15:30)
Останнє редагування: