- 26 Лис 2024
- 12
- Нікнейм адміністратора:Артур Шелби
- Особистий нікнейм / статичне ід:Tyler Homs 9083
- Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):kventi22
- Суть скарги
Шановна адміністраціє,
Прошу переглянути бан, який мені було видано Артуркою.
Я продав адреналін, який випав мені з Бойового Пропуску / кейсу — це мій особистий лут, отриманий чесно. Жодних порушень з мого боку не було. Мене попросили продати 10 штук, і я просто погодився, не думаючи, що за це можна отримати бан.
Артурка одразу видав бан, без жодного діалогу, без жодного запитання чи попередження. Це виглядає не як модерація, а як упереджене ставлення. Невже так важко було спершу звернутися до гравця?
До того ж, я працюю в EMS, і маю свій службовий адреналін, який я ніколи не продавав і не збирався продавати. Я тримаю його на всяк випадок, бо це логічно й адекватно. Хіба в цьому є щось погане?
Скажіть чесно: ви вважаєте мене настільки тупим, щоб продавати службовий адреналін і свідомо ризикувати баном? Це вже виглядає як полювання на людину, а не об’єктивна адміністрація.
Якщо продаж предметів з кейсів заборонений — то чому гра дозволяє це робити? Чому про це ніде не вказано? І чому мене банять за те, що не заборонено ні правилами, ні логікою?
Цей бан — як удар під дих. Ні поваги, ні пояснень, ні шансів. Просто блок, ніби ти не гравець, а сміття.
Я прошу переглянути це рішення. Бо зараз це не про правила — це про свавілля.
1.32. Заборонено продавати будь-яку державну амуніцію та озброєння \ набої \ спеціальні засоби \ медикаменти. | Блокування від 3-30 днів.Також блокуваня перший раз не видается на 30 днів
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Тут
- Дата видачі покарання:14.05.2025