Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Оскарження бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Tyler Homs

Козак
26 Лис 2024
12
  1. Нікнейм адміністратора:Артур Шелби
  2. Особистий нікнейм / статичне ід:Tyler Homs 9083
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):kventi22
  4. Суть скарги
    Шановна адміністраціє,
    Прошу переглянути бан, який мені було видано Артуркою.
    Я продав адреналін, який випав мені з Бойового Пропуску / кейсу — це мій особистий лут, отриманий чесно. Жодних порушень з мого боку не було. Мене попросили продати 10 штук, і я просто погодився, не думаючи, що за це можна отримати бан.
    Артурка одразу видав бан, без жодного діалогу, без жодного запитання чи попередження. Це виглядає не як модерація, а як упереджене ставлення. Невже так важко було спершу звернутися до гравця?
    До того ж, я працюю в EMS, і маю свій службовий адреналін, який я ніколи не продавав і не збирався продавати. Я тримаю його на всяк випадок, бо це логічно й адекватно. Хіба в цьому є щось погане?
    Скажіть чесно: ви вважаєте мене настільки тупим, щоб продавати службовий адреналін і свідомо ризикувати баном? Це вже виглядає як полювання на людину, а не об’єктивна адміністрація.
    Якщо продаж предметів з кейсів заборонений — то чому гра дозволяє це робити? Чому про це ніде не вказано? І чому мене банять за те, що не заборонено ні правилами, ні логікою?
    Цей бан — як удар під дих. Ні поваги, ні пояснень, ні шансів. Просто блок, ніби ти не гравець, а сміття.
    Я прошу переглянути це рішення. Бо зараз це не про правила — це про свавілля.
    1.32. Заборонено продавати будь-яку державну амуніцію та озброєння \ набої \ спеціальні засоби \ медикаменти. | Блокування від 3-30 днів.Також блокуваня перший раз не видается на 30 днів
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Тут
  6. Дата видачі покарання:14.05.2025

Boroda Borodach

Шановний гравець
15 Гру 2024
100
1.7.4. Адміністрація залишає за собою право відступити від цих правил щодо подачі, оформлення чи ведення теми та розглянути або відхилити скаргу на власний розсуд.

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Блокування було зменшено до 18.05.2025.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі