Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Оскарження бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Volodya Mozarella

Козак
5 Тра 2025
31
  1. Нікнейм адміністратора:Lorenzo Vellaro
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: #1540
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):kopchik4453
  4. Суть скарги: доброго дня хочу розповісти ситуацію, стоявши на ремонті, ігрок в'їхав почав штовхати, нащо я відповів трішки не цензурною лексикою, він зразу поча переходити на образи звісно без родини він з його сторони не обійшлося я людина не конфліктна але він спровокував та вивів мене на емоцій, я розумію, що сказане мною не допуститимо, про слова сказані мною дуже шкодую, це мій перший бан на цьому проекті, завжди стараюсь дотримуватися правил. Але покарання на 14 днів я вважаю,що як для першого бану це багато, притому, що читав бани такі самі там давали від 3-5 днів гравцями які вже мали 2-3 покарання, переглянувши доказ, почабачив, що 2 гравця в діскорді сидят і провокують людей і починають знімати імено момент де їх починаю оск. І мені обідно те що я який не почав конфлікт получив 14днів а грвець який провокував 30 хв в тюрмі.
  5. Прошу про пом'якшення покарання легким усним попередженням або зменшенням терміну до мінімуму, прошу врахувати це мій перший бан і обіцяю в майбутньому не вестись на провокації і порушувати правила, адже мені подобається грати на цьому сервері і розвивати його.
  6. з повагою до адміністрації. прошу допомогти, дякую!)
  7. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): IMG_20250506_100124.jpg
  8. Дата видачі покарання: 05.05.2025

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Цього разу ми зменшуємо покарання до 5 днів блокування. Однак, у разі повторного вживання подібної лексики, ви отримаєте блокування на 30 днів без можливості амністії.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі