Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Оскарження бану(Для ГА або ЗГА)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Alex_Hoffman

Козак
14 Гру 2024
27
Нікнейм адміністратора
Skezz Blackwell
Ваш статичний ID
Alex Hoffman #1966
Звʼязок з Вами
alexcaspian(ДС)
Детальний опис скарги/ситуації
У вівторок(03.02.2025) була подана скарга-тиць . Де даний Адміністратор виніс вердикт мут та бан на 7 днів.Фактично з покарання я згоден,так як в той день я був на нервах і наговорив зайвого. Перед тим "стрімером" мені вибачатись немає за що,тому що один з його підписників затронув мого батька(військового),назвавши його "200",ну мене це дуже сильно зачипило ну і на емоціях висказав дуже багато. З вівторка по сей момент я осознав впринципі свою помилку і дуже хочу попросити зняти мені бан. Я доросла,адекватна людина,на той момент я був дуже злий,ну і ці слова мене ще більше розізли із за чого наговорив багато зайвого. Шукати нікого я не збираюсь,да і впринципі не збирався,так як знаю що ця людина за кордоном(дізнався вже після того,як наговорив йому). Я розумію що дана людина відігрує роль бандіта,але це не дає права його підписникам,за якими він не стежить(модератор відсутній) згадувати рідних,тим паче в такий важкий час для всіх. Дуже сильно прошу зняти блокуваняя,такого більше не повториться(буду себе стримувати на наступний раз)
Посилання на докази
[URL='https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/№696-Погроза-розправи-в-реальному-житті.17608/#post-55417']тиць[/URL](в результатах на скаргу)
Яке покарання оскаржуєте
Бан
  1. Нікнейм адміністратора:Skezz Blackwell
  2. Особистий нікнейм / статичне ід:Alex Hoffman #1966
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):alexcaspian(ДС)
  4. Суть скарги:У вівторок(03.02.2025) була подана скарга-тиць . Де даний Адміністратор виніс вердикт мут та бан на 7 днів.Фактично з покарання я згоден,так як в той день я був на нервах і наговорив зайвого. Перед тим "стрімером" мені вибачатись немає за що,тому що один з його підписників затронув мого батька(військового),назвавши його "200",ну мене це дуже сильно зачипило ну і на емоціях висказав дуже багато. З вівторка по сей момент я осознав впринципі свою помилку і дуже хочу попросити зняти мені бан. Я доросла,адекватна людина,на той момент я був дуже злий,ну і ці слова мене ще більше розізли із за чого наговорив багато зайвого. Шукати нікого я не збираюсь,да і впринципі не збирався,так як знаю що ця людина за кордоном(дізнався вже після того,як наговорив йому). Я розумію що дана людина відігрує роль бандіта,але це не дає права його підписникам,за якими він не стежить(модератор відсутній) згадувати рідних,тим паче в такий важкий час для всіх. Дуже сильно прошу зняти блокуваняя,такого більше не повториться(буду себе стримувати на наступний раз)
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання):тиць(в результатах на скаргу)
  6. Дата видачі покарання:03.02.2025

Buffalo

Активний гравець
14 Жов 2024
2,415
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

Блокування буде знято, наступного разу,ви отримаєте максимальне покарання.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі