- 26 Жов 2024
- 16
1. Discord сервер(-и): 01
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): -
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: Mia Morales
4. Суть звернення:
Вітаю, читачів теми та Керівництва сервера.
З минулого оскарження пройшло вже десь місяць, за цей період я активно себе проявляла як в грі так і в дискорд сервері в чаті "Спілкування".
Я допомогала гравцям в чаті і в голосових каналах/спілкувалась. Також проявляла актив у грі.
На жаль, із за проблем зі світлом, в мене зломався комп'ютер. Тому останні півтори неділі стала меньше активити в грі, і втратила шанс встати на якусь посаду. (щоб проявити себе.)
Також я подавала ідеї щодо покращення, та пишу нові, щоб доповнити список.
В мене до сих пір є бажання розвиватися та працювати в команді. І дуже хочу внести вклад в сервер.
Пишу о другий раз з надією - щоб прийшла позитивна відповідь.
5. Докази (скріншоти/відео): -
6. Дата видачі покарання: -
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): -
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: Mia Morales
4. Суть звернення:
Вітаю, читачів теми та Керівництва сервера.
З минулого оскарження пройшло вже десь місяць, за цей період я активно себе проявляла як в грі так і в дискорд сервері в чаті "Спілкування".
Я допомогала гравцям в чаті і в голосових каналах/спілкувалась. Також проявляла актив у грі.
На жаль, із за проблем зі світлом, в мене зломався комп'ютер. Тому останні півтори неділі стала меньше активити в грі, і втратила шанс встати на якусь посаду. (щоб проявити себе.)
Також я подавала ідеї щодо покращення, та пишу нові, щоб доповнити список.
В мене до сих пір є бажання розвиватися та працювати в команді. І дуже хочу внести вклад в сервер.
Пишу о другий раз з надією - щоб прийшла позитивна відповідь.
5. Докази (скріншоти/відео): -
6. Дата видачі покарання: -
Останнє редагування: