Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Оскарження Покарання Lirika Li

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Aleksandr_Cherkes

Козак
28 Тра 2026
3
Нікнейм адміністратора
Lirika Li
Ваш статичний ID
38307
Звʼязок з Вами
discord kent07456
Детальний опис скарги/ситуації
Доброго Вечора. Хотів би звернутись до вас. Тому що ваш Адміністратор: Lirika Li.
Порушила правила не розібравшись просто так за ОСК откинула меня в бан по 3.63П. Но суть в тому що вона відправила Гравця: Oli Cherkes #38160 в DEMORGAN На 90 хв по 1.3ПЗД. Вона була в робочий формі BCSD. Але що запевнуючі Lirika Li. Що вона була в звичайному одязі.
Я сразу відреагував та написав їй що вона була саме по формі. Але вона почала заперечувати і навіть не бажала телепортнувшись до нас вирішити проблему. Просто відкинула і на цьому все. Мене це вибісило та я зі злості написав не помню як саме начебто вона долбиться в очі. Тому шо вона відкинула та зірвала нам Захист дамби. А ми повинні були зробити скрін для підвищення. Але цей Адміністратор:Lirika Li Почала мені заперечувати в тому що вона саме права. Тому я хотів би сказати що там мені 120-360хв світе за ОСК Адміністратора ну не як не бан. Я визнаю свою не правоту та приношу вибачення. Але Адміністратор повинна була переконатися чи вона дійсно була в звичайному одязі. Ну нажаль вона вирішила просто відкинути в DEMORGAN. Та думала що на цьому все. Ну нажаль просто так не робиться зі сторони Адміністрації. Хочаб для своєй впевненості переконавшись в своєму виданому покаранні але нажаль такий Адміністратор. Якому по барабану на гравців та відкинути когось.
Прошу вас роз глянуть жалобу ))
https://ru.files.fm/u/uhgkcrtabh тут доказ що вона зробила.
нажаль откат не сохранился прікрепив би суди чат тікета)...
Посилання на докази
https://ru.files.fm/u/ccgzd8vn4x
Яке покарання оскаржуєте
там саме дві жалоби які хотів би оскаржети..
Оскарження бану та діморгану

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
1,264
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту. Відповідь щодо деморгану я надала в скарзі від гравця, безпосередньо якого було посаджено. У вас блокування залишається в силі, якщо ви звертаєтесь у тікет, ви ж хочете получити якусь відповідь, допомогу, вирішення, подібні слова недорочні там.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі