Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Оскарження Бану ( №1139 )

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

KATANA20

Козак
15 Тра 2025
6
  1. Нікнейм адміністратора: Cassius Maccalister
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Katana Raze #2881
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): katana__33333
  4. Суть скарги: Хочу звернутись з апеляцією по ситуації. Я визнаю, що в певний момент повів себе не належним чином піддався емоціям чим порушив правила і допустив некультурну поведінку. За це щиро прошу вибачення. Був в емоційному стані, але це не виправдання — просто хочу, щоб ви розуміли, чому так вийшло.Прошу надати можливість продовжити гру на моєму основному акаунті. Я вже зробив висновки з ситуації, і готовий дотримуватись усіх правил проєкту. Хочу також продовжити розвивати свою організацію, де займаю посаду Dep. Crime, і не залишати все, що вже було побудовано.Окремо хочу звернути увагу на гравця з нікнеймом Kamala Harris. На мою думку, це не РП-нікнейм і він порушує правила (пункти 2.11 / 2.11.1 / 2.11.2). За такий нікнейм має каратись деморганом, але гравець продовжує грати без покарання. В нас з ним не перший конфлікт, є взаємна недоброзичливість. Я прошу переглянути цю ситуацію та провести повний відкат подій.Надалі я не маю наміру вступати у будь-яку взаємодію з цим гравцем, оскільки бачу, що це може знову призвести до конфлікту. Я готовий виправитись, дотримуватись культури спілкування, не використовувати нецензурну лексику та з повагою ставитись до всіх учасників серверу.
    Ще раз перепрошую за ситуацію, яка склалась мені дуже не приємно і соромно це визнавати . Я поважаю правила і спільноту проєкту, і шкодую, що мої дії могли когось образити. Надалі зроблю все, щоб такого більше не повторилось.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    image.png
  6. Дата видачі покарання 22.08.2025 14:30

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі