- 7 Лис 2025
- 21
- Нікнейм адміністратора
- Rina_Mkrtchyan
- Ваш статичний ID
- 1722
- Звʼязок з Вами
- ds top4ik2266
- Детальний опис скарги/ситуації
- . Даний адміністратор посадив мене в деморган за дм а також ухід від рп я нажаль немаю відкату але це не дс а була айсі причина перед цим напарник чи співробітник якого я зарізав напав на мого друга я за це його зарізак даже йщо це буде важатись як дм томущу я немаю відкату я з цим згідний але ухід від рп в мене мали вимкнути світло о 1.30 ночі його вимкнули на 3 хвилини пізніше даже на відкаті гравця який подав на мене скаргу видно що я не вийшов а втратив звязок тому я щитаю це не справедлим покарання а саме 9 годин деморгану
- Посилання на докази
- https://ibb.co/v6bj2zHP
- Яке покарання оскаржуєте
- Деморган на 540хв
1. Rina_Mkrtchyan
2. Maxim Kenzo 1722
3. ds top4ik22664. Даний адміністратор посадив мене в деморган за дм а також ухід від рп я нажаль немаю відкату але це не дс а була айсі причина перед цим напарник чи співробітник якого я зарізав напав на мого друга я за це його зарізак даже йщо це буде важатись як дм томущу я немаю відкату я з цим згідний але ухід від рп в мене мали вимкнути світло о 1.30 ночі його вимкнули на 3 хвилини пізніше даже на відкаті гравця який подав на мене скаргу видно що я не вийшов а втратив звязок тому я щитаю це не справедлим покарання а саме 9 годин деморгану
5.
6. 01.04.2026 16:24