Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Оскаження покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

HAMELEON

Новий гравець
7 Лис 2025
21
Нікнейм адміністратора
Rina_Mkrtchyan
Ваш статичний ID
1722
Звʼязок з Вами
ds top4ik2266
Детальний опис скарги/ситуації
. Даний адміністратор посадив мене в деморган за дм а також ухід від рп я нажаль немаю відкату але це не дс а була айсі причина перед цим напарник чи співробітник якого я зарізав напав на мого друга я за це його зарізак даже йщо це буде важатись як дм томущу я немаю відкату я з цим згідний але ухід від рп в мене мали вимкнути світло о 1.30 ночі його вимкнули на 3 хвилини пізніше даже на відкаті гравця який подав на мене скаргу видно що я не вийшов а втратив звязок тому я щитаю це не справедлим покарання а саме 9 годин деморгану
Посилання на докази
https://ibb.co/v6bj2zHP
Яке покарання оскаржуєте
Деморган на 540хв

1. Rina_Mkrtchyan

2. Maxim Kenzo 1722​

3. ds top4ik2266
4. Даний адміністратор посадив мене в деморган за дм а також ухід від рп я нажаль немаю відкату але це не дс а була айсі причина перед цим напарник чи співробітник якого я зарізав напав на мого друга я за це його зарізак даже йщо це буде важатись як дм томущу я немаю відкату я з цим згідний але ухід від рп в мене мали вимкнути світло о 1.30 ночі його вимкнули на 3 хвилини пізніше даже на відкаті гравця який подав на мене скаргу видно що я не вийшов а втратив звязок тому я щитаю це не справедлим покарання а саме 9 годин деморгану
5.
1775056508754.png

6. 01.04.2026 16:24

Вкладення

• 1775056501496.png
    1775056501496.png
    46.1 Кб · Перегляди: 16

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
958
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту. Ви самі кажете у вас немає відкату, тому оскарження не може бути принятим.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі