- 28 Гру 2024
- 34
- Нікнейм адміністратора
- Noox
- Ваш статичний ID
- 2990
- Звʼязок з Вами
- murka_228990066
- Детальний опис скарги/ситуації
- Онулення акаунту
- Посилання на докази
- https://ibb.co/Gv6pMQWx
- Яке покарання оскаржуєте
- Продаж віртуальної валюти ( бан був майже 2місяці тому)
- Нікнейм адміністратора: Noxx
- Особистий нікнейм / статичне ід: 2990
- Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): murka_228990066
- Суть скарги: Онулення акаунту ( Амністія)
- Доброго дня, шановна адміністраціє.
Звертаюся до вас із щирим проханням про амністію щодо мого блокування за продаж віртуальної валюти. Я повністю визнаю свою провину та розумію, що порушив правила проєкту. Зараз я дуже шкодую про свій вчинок і усвідомлюю, що це була велика помилка з мого боку.
Після блокування я багато думав про цю ситуацію і зрозумів, наскільки нерозумно було так ризикувати можливістю грати на проєкті, який мені справді подобається. Для мене GTA 5 RP — це не просто гра, а місце, де я провів багато часу, спілкувався з людьми та отримував задоволення від гри.
Я щиро каюсь у своєму порушенні та хочу запевнити адміністрацію, що подібне більше ніколи не повториться. Я зробив висновки зі своєї помилки і готовий довести це своїми подальшими діями.
! Розумію, що моя провина серйозна, тому готовий прийняти повне обнулення мого акаунту, щоб почати все з чистого листа. Для мене головне — мати можливість знову грати на проєкті, навіть якщо доведеться починати абсолютно з нуля.
Дуже прошу вас дати мені ще один шанс. Хочу пограти на новому оновленні, щиро сподіваюся на ваше розуміння та обіцяю більше ніколи не порушувати правила.
Дякую вам за розгляд моєї заявки. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання):
- Дата видачі покарання: 22.01.2026