- 29 Гру 2024
- 19
- Нікнейм адміністратора: Нікнейм Адміністратора не зміг подивитись. Будь ласка подивіться по логам.
2. Особистий нікнейм / статичне ід: Tony Nightmare / #20397 (Пишу від лиця іншого гравця, так як в нього не було можливості завантажити чомусь сюди тему)
3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): DS: officia1baby (изменено) / TG: officialbaby
4. Суть скарги:
Добрий день.
Хочу звернутися з проханням переглянути моє блокування, яке, ймовірно, сталося помилково. Мене заблокували за «обхід бану», проте єдиний бан, який я отримував раніше — вже був офіційно визнаний помилковим і знятий адміністратором Gromov.
Ситуація полягала в тому, що мій обліковий запис автоматично потрапив під блокування разом із декількома іншими, оскільки ми використовували однаковий ключ активації Windows. Один із цих користувачів дійсно порушив правила і використовував стороннє ПЗ, через що вся група з аналогічним ключем потрапила під бан. Після звернення Gromov особисто перевірив мій кейс, підтвердив мою невинуватість і зняв блокування.
Однак нещодавно, вже через деякий час, мій акаунт знову було заблоковано — тепер з формулюванням «обхід попереднього бану». Прошу звернути увагу, що я не створював нових акаунтів і не намагався обходити систему — грав на тому ж акаунті, який було офіційно розбанено.
Прошу повторно розглянути ситуацію і перевірити мої дані. Впевнений, що це чергова помилка автоматичної системи, як і минулого разу.
Дякую за розуміння і сподіваюся на справедливе рішення.
5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://www.youtube.com/watch?v=N5WjBIAqRXA
6. Дата видачі покарання: Точної дати немає: 25.07.2025 - 03.08.2025 (Орієнтовно)