Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Renji Liquid

Мл.Адміністратор
9 Жов 2024
686
Нікнейм адміністратора
С-Рanel
Ваш статичний ID
1038
Звʼязок з Вами
fluid_0
Детальний опис скарги/ситуації
Грав на сервері вот і хлопець провокував мене це було в ЕМС, і я йому кажу "синок вийди зі мною на ла-пуерті" я мав наувазі район на карті гта, а так по факту мене заблокували за закликання на інший проект, хоча я не мав злого умислу когось закликати... я думаю адміністратор який видав покарання дуже радикально видав покарання не розібравшись в ситуації, також я думаю що він не бачив повної ситуації і поспішно видав покарання.... прошу розібратися з цим.... + хочу замітити що я це сказав в ЕМС пробувши там 20 хв я лиш після того отримав блокування і адмністратор телепортувався або вийшов з інвізу і сказав він не зайде гравця заблокували ПЕРМАНЕНТНО... (це з слів моїх друзів, але відслідувати все можна) - думаю трішки не окей... ну це вже таке....
Посилання на докази
-
Яке покарання оскаржуєте
1.8. Заборонено будь-які деструктивні дії щодо проєкту, зокрема неконструктивну критику, заклики покинути проєкт, спроби завдати шкоди чи перешкоджати розвитку проєкту, а також відштовхування інших користувачів від придбання послуг під час гри. | HardBan 15-30 днів / Permban.
Заблокували(

Buffalo

Активний гравець
14 Жов 2024
2,415
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

Дану скаргу розгляне ГА, коли в нього буде час.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Покарання було знято, якщо в подальшому ми помітимо від вас якійсь подібні слова то більше ніколи не отримаєте амністію.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі