Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Matvey_00

Козак
21 Лют 2025
23
1.незнаю
2.4378
3.Matvey Jeakson
4.8344
5.mgudfi
6.кафнув на больці сам без машини
7.https://youtu.be/voC3RfGkV5s
8.10.07.2025

Sun Run

Мл.Адміністратор
17 Січ 2025
194
Вітаю

Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:

Не видно всієї ситуації, Надайте повний відкат протягом 24х годин

На розгляді

Kai Castro

Козак
20 Тра 2025
44
Вітаю.🫡

Відповідаю на скаргу, подану проти мене.

Хочу одразу зазначити, що ситуація подана однобічно та не відображає реальної картини подій.

1. Образи в бік співробітника державної структури (FIB)
    Гравець, що подав скаргу, першим почав конфлікт, допустивши грубу образу — назвав мене “мусором”, що є неприпустимою поведінкою стосовно працівника спецслужби. Це є порушенням ряду правил сервера щодо поваги до працівників держструктур, зокрема — правил RolePlay та поведінки в IC-ситуаціях.
  2. Спроба уникнення RP-ситуації
    Після образ гравець одразу ж утік до інтер’єру лікарні, що може розцінюватись як уникнення відповідальності або RP (avoid RP/metagaming), адже замість того, щоб відповідати за свої дії — сховався в безпечній зоні.
  3. Мої дії були погоджені з адміністрацією
    Щоб уникнути неправильних дій з мого боку, я звернувся до адміністраторки та уточнив, чи маю право “кафати” гравця в даній ситуації. Я отримав відповідь, що маю право, тому діяв згідно з дозволом представника адміністрації. Гравець це чув особисто, отже не міг не знати про правомірність моїх дій.
  4. Щодо самого “кафу”
    Мною не було використано жодних багів, порушень чи дій, які б йшли всупереч правилам. RP-ситуація відбулась у відповідь на образу та провокацію, а не з моєї ініціативи. Усі дії велися згідно з логікою RolePlay.
  5. Допомога з боку мого напарника та дії з вашого боку
    На момент початку ситуації я дійсно був один, однак пізніше приїхав мій напарник, якого я викликав заздалегідь. Він допоміг мені й доставив мене до ІТТ. Під час транспортування ваші друзі почали навмисне заважати службовому авто — таранили машину, блокували шлях, що є порушенням RP логіки та може кваліфікуватися як ДБ (Deathmatching транспортом).

Прошу врахувати всі вищевказані факти. Якщо потрібно — можу надати додаткові докази, включаючи скріни/відео/чат з адміністраторкою.

Kai Castro

Козак
20 Тра 2025
44
Також під час затримання ваш друг неодноразово намагався збити мене автомобілем, що знову ж є порушенням у вигляді DB (Deathmatching транспортом).

Коли ми вже мали вас транспортувати до ІТТ, ваші друзі почали одягати бронежилети та готувати зброю, що чітко натякає на підготовку до збройного опору або нападу. Думаю, їхні наміри були очевидні. На щастя, реалізувати задумане їм не вдалося.

Kai Castro

Козак
20 Тра 2025
44
Залишаю свої контактні дані якщо будуть потрібні
Дискорд: brumik2.0_86491

Sun Run

Мл.Адміністратор
17 Січ 2025
194
Вітаю

Відкат не було надано

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі