- 19 Кві 2025
- 304
- Нікнейм адміністратора: Нокс
- Особистий нікнейм / статичне ід: 17275
- Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): 43554_89509
- Суть скарги:
Головний адміністратор закриває скарги сам на себе, не розуміє в чому проблема з тим, що коли суддя закриває позов по причині "ми не змогли знайти порушника" це не РП момент, а НРП поведінка, бо суддя в реальному світі америки не може так закривати справи. Якщо вони не змогли знайти порушника (що само по собі нонсенс), вони могли а) надати адвоката щонайменше б) перенаправити звинувачення на ЛСПД. Але цього ніхто не робить, бо задача була судовий позов закрити. Я це розумію, а головний адміністратор надто занятий вичітуванням чата в телеграмі щоб вникнути що у нього на сервері за говермент.
Як рядовий гравець, що стояв в грін зоні і мене збивають поліцейські насмерть, у мене вже складається враження, що на цьому сервері не слідкують правилам навіть в державних інституціях. Але навіть після того як я подаю в суд, мені ще показують, що в суді теж всім пофєк на рп і правила. Ані куратор держ, ані головний адміністратор не вважають за необхідне втрутитись і змінити стан РП в держ організаціях на краще, назіваючи відхилення судового позову з причини "ми не знайшли винних" - на відео де винних чітко видно, РП моментом.
Саме тому що ви ігноруєте порушення РП логіки від гравців, у вас і пусті госки в яких ніхто не буде грати, окрім тих хто вночі іздить від нудьги дбшить афкашеров на ємс. А на вибори так і буде йти одна партія, який ви будете вдячні що хоч змогли тему створити на форумі.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta5.com.ua/t...-коли-вона-стала-куратором-2.9821/#post-32176
- Дата видачі покарання: за посиланням