- 7 Жов 2025
- 36
- Нікнейм адміністратора
- -
- Ваш статичний ID
- -
- Звʼязок з Вами
- -
- Детальний опис скарги/ситуації
- -
- Посилання на докази
- https://imgpile.com/p/vqMpoBJ
- Яке покарання оскаржуєте
- -
- Нікнейм адміністратора: Akio Meyer
- Особистий нікнейм / статичне ід: Hanori Barrington 26570
- Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): ds hanori1
- Суть скарги: адміністратор видав покарання за ухід від рп по цій скарзі "Тик на мене" я заходжу в гру кличу його говорю з ним а він мені каже це ухід від РП і він спитав ЗГА і він чи вона йому сказав(ла) да це ухід від РП. Тепер хочу почути пояснення на те питання яке адміністратор пропустив скрізь вуха та відмовився мені на нього відповідати:
Взяти ситуацію: Я поліцейський спиняю авто авто спиняється і потом різко дає тапку в пол і уїжає ЦЕ УХІД ВІД РП?
так само в цій скаргі я призупинився і потом дав тапку в пол ЦЕ УХІД ВІД РП????????? я навіть не тулив перший водій почав тулити і я пустив 1 пулю в колесо і уїхав ЦЕ УХІД ВІД РП?????????
Взяти реальне життя тебе стопають поліцаї ти стопаєшся і потім різко даєш по сйобам тебе в реалі відкинуть за ухід від РП??????
Я хочу почути НОРМАЛЬНІ ПОЯСНЕННЯ ( да ухід від РП коли кюху давиш но коли ти просто даєш газу ЦЕ НЕ УХІД ВІД РП) - Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання): тик на мене
- Дата видачі покарання: 18.05.2026