Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Не згоден з покаранням

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Illysha

Козак
10 Вер 2025
38
1. Нікнейм адміністратора: Sergo_Buffalo

2. Особистий нікнейм / статичне ід: Illya_Vortex/15119

3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): Discord: illia5854

4. Суть скарги: Шановна адміністраціє, прошу переглянути видане мені покарання у вигляді деморгану, оскільки воно було накладене без повного врахування обставин. На відео чітко зафіксовано, що я перебував у гетто та в рамках РП-ситуації оголосив гравцеві про пограбування словами: «Зупиняйся, це пограбування». Дане оголошення було зроблено відкрито та зрозуміло, що повністю відповідає правилам відпрацювання подібних дій на сервері. Гравцеві було надано можливість відреагувати належним чином, однак він, замість зупинки та взаємодії, почав повільно від’їжджати, чим фактично проігнорував умови пограбування. Відповідно до логіки розвитку РП-події та правил, які регулюють подібні ситуації, якщо гравець тікає під час пограбування, грабіжник має повне право застосувати зброю з метою його зупинити. Саме цим і були зумовлені мої дії. Вогонь я відкрив виключно у зв’язку з тим, що гравець не виконав висунуті вимоги, інакше сама суть РП-ситуації була б знівельована. У моїх діях не було складу ДМ чи інших порушень, оскільки: я чітко попередив про пограбування, надав шанс зупинитися, але отримав ігнор у вигляді від’їзду, після чого застосував силу у межах логіки пограбування. Таким чином, покарання у вигляді деморгану вважаю неправомірним і прошу його зняти, адже мої дії повністю відповідали РП-складу та не виходили за межі правил сервера.

5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://youtu.be/8tShuebGWcc

Дата видачі покарання:10.09.25 18:41

Останнє редагування:

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Порушень з боку адміністратора не виявлено. На відео навіть видно, що гравець не почув/не зрозумів, що ви говорили йому. Тому його дії були логічними, ваші - ні.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі