Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Не відповідний розгляд скарги.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Felix Amore

Козак
10 Гру 2024
30
  1. Нікнейм адміністратора:Liquid
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Felix Amore #608
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): gfdxcv666
  4. Суть скарги: Подав скаргу за лів рп (скарга), адміністратор написав що людину крашнуло, розумію, може бути. Але людина порушила правило лів рп в другий раз, коли проігнорувала запитання в /do, що вважається також лів рп. Прикріпляю правило:5.10. Втеча від RP | WARN / HardBan 3-6 днів.Примітка: вихід з гри, втеча у воду/в інтер’єр/в Green Zone, ігнорування відігравань (в /do тощо.) зі згадкою гравця через динамічний ID.
    Прошу видати людині покарання за її порушення. Також вимагаю збільшити покарання за лів рп, в мене за 10 хвилин роботи в лспд, 4 людини лівнули від рп. Люди відчувають безнаказаність щодо своїх дій, мені сьогодні прямо так і сказали - "Ну відкинеш ти мене варном, в мене 4 віпки я собі можу знімати", і після цього люди знову повертаються до своїх фракцій і знову порушують.
  5. https://forum.ukraine-gta5.com.ua/index.php?threads/Китайська-Мафія-10084-lrp.5856/

Renji Liquid

Мл.Адміністратор
9 Жов 2024
686
Вітаю на зв'язку Головний Куратор Liquid, шановний гравець,
Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт!

Дякую за звернення. Під час первинного розгляду спрацював людський фактор — ситуація розглядалася пізно ввечері, тому окремі моменти були упущені. Порушення, пов’язане з ігноруванням /do, дійсно підпадає під п.5.10, покарання буде переглянуто.
Ваші зауваження щодо системності порушень також взяті до уваги.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі