- 2 Бер 2025
- 4
- Нікнейм адміністратора: Naomi Raze
- Особистий нікнейм / статичне ід: #8083
- Суть скарги: Звертаюся з приводу непоясненого покарання, яке було накладене на мене адміном Наомі Рейс за нібито порушення правил ДБ (Deathmatch by car). Я просив надати відкат моїх дій, щоб зрозуміти, за що саме мене покарали, однак Наомівідповіла, що не може цього зробити через наявність закритої інформації.
Чому вважаю, що покарання неправомірне:
1) Відсутність відкритих доказів: Я не отримав жодної інформації, яка б підтверджувала факт порушення з мого боку, окрім заяви адміністратора про закриту інформацію. Я вважаю, що, якщо мене карають за порушення, я маю право побачити це порушення та зрозуміти, що саме стало причиною покарання. 2)Неясність покарання: Я не знаю, де та коли саме я скоїв порушення, і мені не було надано конкретних доказів. Навіть якщо інформація закрита, я вважаю, що повинно бути можливе надання хоча б базових пояснень, щоб я міг зрозуміти своє порушення.
3) Повторні покарання без чітких пояснень: Це вже другий день поспіль, коли мені накладають покарання без чітких доказів і належного пояснення. Я вважаю, що адміністрація повинна надати хоча б мінімальні пояснення за накладення покарання. Прошу переглянути ситуацію та вжити заходів для того, щоб я міг отримати зрозуміле пояснення за своє покарання, оскільки зараз ситуація виглядає непрозорою та несправедливою. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://youtu.be/r4TgL9dq0PU
- Дата видачі покарання: 06.03.2025 00:15