Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Неправомірне накладення варну за злив складу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Aleksandr Yermak

Новий гравець
2 Бер 2025
4
Хочу подати скаргу на варн, який мені був накладений за злив матеріалів із складу моєї фракції в GTA 5RP. Я визнаю свої дії, але вважаю, що варн був накладений неправомірно з таких причин:

1. Невідомі доказательства: Під час розмови з адміністратором мені було сказано, що у нього є відкат, який він може передати нашому генералу або іншому представнику фракції для подальшого розслідування. Однак я не отримав цих доказів або будь-якої конкретної інформації про те, що було надано як доказ моїх дій. Не було чітко пояснено, як саме ці відкатні матеріали підтверджують моє порушення.
  2. Неясність процесу: Адміністратор сказав, що це питання буде вирішуватися з генералом, але я не отримав чітких пояснень, на підставі яких саме доказів буде прийнято рішення щодо покарання. Як я розумію, без наданих конкретних доказів рішення про варн не повинно було б бути прийняте.
  3. Попередження та інформування: Я не був попереджений про наслідки своїх дій до того, як мені було накладено варн. Якби я знав, що мої дії можуть призвести до покарання, я б міг виправити ситуацію або пояснити її адекватно.
Прошу вас переглянути рішення щодо накладення варну, оскільки я вважаю його несправедливим через відсутність конкретних доказів і належного інформування з боку адміністрації.

Заздалегідь дякую за увагу до моєї скарги.

З повагою, Aleksander Yermak #8023

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Невірно вказаний нікнейм та статичний ID.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі