Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Неправильне застосування п. 1.10 Загальних правил проекту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Dmitro_Pristayko

Новий гравець
12 Тра 2026
4
Нікнейм адміністратора
Ded Matthew [27615]
Ваш статичний ID
38693
Звʼязок з Вами
Discord: @dimaahahaha
Детальний опис скарги/ситуації
1.10. Використовувати вразливості системи та баги - заборонено. | WARN / Ban 3-30 днів / HardBan 3-30 днів / Permban.
Примітка: Заборонено простріли через стіни (які можливі завдяки графічним модифікаціям або багам дистанції), використання CTRL та різних стилів ходи, стрільба з Q.
Я не використовував заборонення які перелічені у примітках.
Припинення ацімації лутання тварини на полюванні не надає ніяких привілеїв в порівнянні з іншими гравцями так як це недає можливості швидше лутати іншу тварину ніж інші гравці які полюють разом із тобою, а лише припиняє анімацію маніпуляцій з ножем для того щоб тебе не вкусила інша тварина (це безпека). Тобто поки не закінчився процесс лутання ти неможеш почати лутати іншу тварину.
Враховуючи це прошу розбанити мене.
Також прошу не брати до уваги те що адміністратор Ded Matthew [27615] видавав попередження так як воно також є безпідставним виходячи з вищепереліченого.
Посилання на докази
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%D0%A0%D0%BE%D0%B7%D0%B1%D1%80%D0%BE%D0%BA%D1%83%D0%B9%D1%82%D0%B5-%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B5%D0%BA%D1%82%D1%96.22868/
Яке покарання оскаржуєте
Бан мене на 3 дні керуючись п. 1.10 Загальних правил
1.10. Використовувати вразливості системи та баги - заборонено. | WARN / Ban 3-30 днів / HardBan 3-30 днів / Permban.
Примітка: Заборонено простріли через стіни (які можливі завдяки графічним модифікаціям або багам дистанції), використання CTRL та різних стилів ходи, стрільба з Q.
Я не використовував заборонення які перелічені у примітках.
Припинення ацімації лутання тварини на полюванні не надає ніяких привілеїв в порівнянні з іншими гравцями так як це недає можливості швидше лутати іншу тварину ніж інші гравці які полюють разом із тобою, а лише припиняє анімацію маніпуляцій з ножем для того щоб тебе не вкусила інша тварина (це безпека). Тобто поки не закінчився процесс лутання ти неможеш почати лутати іншу тварину.
Враховуючи це прошу розбанити мене.
Також прошу не брати до уваги те що адміністратор Ded Matthew [27615] видавав попередження так як воно також є безпідставним виходячи з вищепереліченого.

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
952
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту. Якраз те, що ви припиняєте анімку планшетом, і дає вам перевагу, тому що ви в цей момент можете бігати, встати на машину, випригнути на безпечне місце, із за цього вам будь-яка тварина не може вбити або нанести урон. Це і є багоюз, анімація для того й була створена, а не для того щоб її збивали.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі