Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Неправильна видача покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Manrocy Banderas

Козак
12 Чер 2025
10
  1. Нікнейм адміністратора: Adolf Navarro
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Manrocy Banderas #7201
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): ds: souledar
  4. Суть скарги: Хелпер (не адміністратор) видав покарання за 5.10 ЗП, не бачачи всієї ситуації. Він, як я розумію, вирішив, що якщо людина біжить за іншою (без слів) — це РП процес. У такому випадку цей хелпер є недостатньо обізнаним, некваліфікованим та некомпетентним у своїй справі. Після цього я написав репорт і попросив або пояснення, або щоб хтось телепортувався та адекватно розібрався в ситуації. Натомість отримав відповідь у стилі: "Пишіть скаргу", а також запитання: "У вас ще є запитання?". Я відповів "Так" і поставив конкретне питання, але хелпер не відповідав по суті, а просто повторював одне й те саме. Крім того, він видав мені мут за 3.17 ЗП, хоча я його дії не обговорював. Якщо він образився через те, що я просто ЗАПИТАВ — то де тут обговорення?Прошу розібратися в ситуації, пояснити хелперу, що це не був РП процес, а також зняти покарання, яке він видав. Я впевнений на 100%, що він не бачив усієї ситуації, але при цьому виніс рішення.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Запросіть у хелпера відкат (Oleksii Beznosov, сказав, що ви це можете зробити)
  6. Дата видачі покарання: 10.07.2025

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Отримав докази від адміністратора. Порушень з боку адміністратора не виявлено. Факт порушення з Вашого боку був доведений.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі