Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Незаконо закинули в деморган.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Brain_Moretty

Новий гравець
13 Сер 2026
27
Нікнейм адміністратора
Aizen Tempest
Ваш статичний ID
30533
Звʼязок з Вами
Discord: Brain_golov
Детальний опис скарги/ситуації
Я виконував патрулювання, дана людина не виконувала вимог на моєму записі видно що він ганяв по місту дуже довго я йому стріляв по колесам після цього він без колес далі їздив HRD, я його ледви догнав він заскочив в громадське місце щоб не було більше травм та для встановленя порядку я був вимушиний по ньому стріляти так як тайзер через вікно не спрацював би після чого йому було надано першу медичну допомогу, мене за це відкинули в Деморган не розумію що я порушив, а порушнику не дали покарання за HRD.
Посилання на докази
https://youtu.be/yFB0D5rmXmg
Яке покарання оскаржуєте
Demorgan 90. № 9436 | Лів RP
Я виконував патрулювання, дана людина не виконувала вимог на моєму записі видно що він ганяв по місту дуже довго я йому стріляв по колесам після цього він без колес далі їздив HRD, я його ледви догнав він заскочив в громадське місце щоб не було більше травм та для встановленя порядку я був вимушиний по ньому стріляти так як тайзер через вікно не спрацював би після чого йому було надано першу медичну допомогу, мене за це відкинули в Деморган не розумію що я порушив, а порушнику не дали покарання за HRD.

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
1,488
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Покарання буде знято.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі