- 15 Січ 2026
- 20
- Нікнейм адміністратора
- Alex Blaine
- Ваш статичний ID
- 6738
- Звʼязок з Вами
- дс ryanrory
- Детальний опис скарги/ситуації
- Вітаю. Я написав скаргу на гравця зі статичним ID 27444, а саме за MDM, та очікував її розгляду й справедливого покарання за скоєне порушення.
Натомість отримав, на мою думку, несправедливе рішення адміністратора.
На відео чітко видно, як гравець своїм автомобілем збиває чотирьох гравців, троє з яких помирають. На жаль, четвертого гравця на відео видно не повністю, тому його подальша доля невідома. Також хочу підкреслити, що все це відбувалося в GZ.
Після подання скарги адміністратор попросив надати повний відкат ситуації та дав 10 годин на його надання. Звичайно, я його надав, і на повному відкаті видно, що ми просто спокійно їздили по штату.
Сьогодні я зайшов перевірити скаргу, щоб дізнатися, чи вже її розглянули. Ознайомившись із рішенням адміністратора, я був незадоволений покаранням, а саме: мут 60 хвилин та деморган DB 60 хвилин.
Викликавши адміністратора через тікет для уточнення інформації щодо такого рішення, я отримав відповідь, що він не вважає це MDM. Також адміністратор пояснив, що DB не прирівнюється до MDM.
Проте, згідно з правилом 5.2.2:
"MDM (Mass DeathMatch) — заборонено масове вбивство, заподіяння шкоди або стрілянина по трьох і більше гравцях без вагомої IC-причини. Покарання: WARN / Ban 5–30 днів."
Вважаю, що в цій ситуації дії гравця повністю підпадають під це правило, оскільки було здійснено масове заподіяння шкоди та вбивство кількох гравців без вагомої IC-причини.
Прошу перерозглянути скаргу та видати справедливе покарання гравцю.
- Посилання на докази
- https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%E2%84%962398-mdm-db-in-gz-%D0%9E%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B0-27444.22637/
- Яке покарання оскаржуєте
- -
-