- 9 Жов 2024
- 8
- Нікнейм адміністратора: Hailey Banshee
- Особистий нікнейм / статичне ід: Vasyl Perehinets | #1359
- Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): perehinets
- Суть скарги:
- Вітаю, шановні ГА/ЗГА, хочу пояснити вам усе покроково, а саме - почнемо із першої ситуації.
Під час видачі покарання адміністратор, який розглядав дану скаргу, не мав змоги переглянути, чи відеодоказ, який був наданий, є обрізаним, чи ні, так, факт образи батьків з мого боку був, але до обрізання відео також були образи зі сторони інших гравців, оскільки перед тим, як я написав першу образу батьків, гравець зі статичним номером (#1103) теж нас ображав.
Також щодо цієї ситуації - чому нас убили, і чому я почав ображати батьків, на СТО №3 стояли двоє моїх знайомих із сім’ї, а саме статичні номери (#1519 і #8098), їх убили, хто саме - не скажу точно, але, скоріше за все, це був (#1103), після чого я зі своїм знайомим (#12987) приїхали на СТО №3 і підняли їх, потім та сама людина знову повертається на це СТО, і ми її вбиваємо, щоб не було конфлікту, ми вирішили переїхати на СТО №2, там нікого не було, дана людина не могла абсолютно ніяк дізнатися, де ми, ми просто виконували контракт сім’ї, через декілька хвилин до вбивства мене і (#12987), я помічаю, що до нас телепортувався адміністратор - хоча ніхто з нас не писав тікет, він телепортувався до нас двічі, скоріш за все - до мене (#1359) чи до мого знайомого (#12987), через декілька хвилин нас убивають (мене - #1359 і #12987), потім мого знайомого піднімають, замотують у мотузку і починають знущатися та ображати нас, я не витримав емоцій і відповів.
Адміністратор, який телепортувався раніше, нічого не зробив, хоча, ймовірно, все це бачив, скоріше за все, гравці, які його попросили, були його друзями, і він сказав їм, де ми знаходимося, також є питання: це блат на Ukraine GTA 5? Чи може будь-який адміністратор надавати перевагу іншим гравцям?
Прохання до ГА/ЗГА:
Переглянути взаємодію #1359 і #12987, а також з’ясувати, який адміністратор був присутній і чому він не видав покарання, видати йому належне покарання.
Також прошу переглянути, як розглядалася скарга, адміністратор не видав покарання одному з гравців, переглянувши лише обрізане відео, ак адміністратор може розглядати скаргу без повного відкату?
Прошу вас звернути увагу на відео, де гравець зі статичним номером (#12416 або тимчасовим ID 490) згадує батьків у негативному контексті, сказавши “вилупок син дулі” (4–6 секунда відео), прошу видати покарання.
Також гравець (#1103 чи ID 288) ображає іншого гравця словами “хуятіна” (1–4 секунда), це - образа, ігнорована адміністрацією.
Я не можу зрозуміти: цей адміністратор компетентний? Чому покарання видається лише одному гравцю, хоча є відео, де можна видати 4 покарання?
Прошу переглянути все, і винести відповідні рішення щодо адміністратора і гравців, які порушували правила.
Також звертаюсь щодо мого першого блокування за всю історію гри на Ukraine GTA 5, як я пояснив вище, мої дії були емоційною реакцією на провокацію, прошу скоротити до муту або зменшити кількість днів блокування.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Скарга на мене, і більшість частина, щоб ГА/ЗГА переглядали дії адміністрації у логах.
- Дата видачі покарання: 14.07.2025
Останнє редагування: