Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто На Nolan Black // некомпитентность // For Noxx

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Negative_DiaZz

Ало Движ мен? Да-да Я)
30 Кві 2026
47
Нікнейм адміністратора
.
Ваш статичний ID
40096
Звʼязок з Вами
makx0n DS
Детальний опис скарги/ситуації
написал
Посилання на докази
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/attachments/20260827163837_1-jpg.14467/?hash=ab909856a778b4467b7ed774059a219d
Яке покарання оскаржуєте
-
  1. Нікнейм адміністратора: Nolan black
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: 40096
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): makx0n
  4. Суть скарги: Чувак мне говорит что я могу оскаржить его наказание, я так и сделаю данный администратор блатует своих кентов, так когда я пишу тикет мне отвечают на него 20 минут скрин закреплю, этот админинистратор на моё мнение не прав, так как он выдает мне наказание в конце всей ситуации когда его не было когда чувак задирал моих родителей, он этого не услышал, но как только его друзья написали тикет сразу прилетел, и сказал что у него есть полный откат на всю ситуацию, нету никакой просьбы снимать наказание а наказать админов, когда я пишу в тикет что бы посмотрели за ситуацией либо отвечают на тот тикет 20 минут, либо пишут обратится на форум, но с действиями админинистратора не соглачен так как этот человек несёт ересть по поводу того что он имеет полный откат всей ситуации, не понимаю как работает администрация либо я кого-то обидел из вас или что ?, меня кумарит то что когда левые типы пишут тикет админ сразу же через 10 секунд уже наблюдает, а когда я пишу мне отвечает какой-то хелпер и пишет что администраторы все заняты, короче так, либо делайте так что бы админов было больше на сервере, а не только чьи то друзья, либо пусть если кидают тикет то говорят обратится на форум нокс это реально звучит как бред, тому чуваку который меня спровоцировал на оск, он оскорблял моих родителей в то время админ походу этого не услышал, реально просто бред, почему мне постоянно кажется что админы просто блатуют своих друзей вот почему, и что мне делать в такой ситуации, и таких ситуаций очень много, не только мои, короче решай сам, но с админский состав нужно немного подкорегтировать, это просто уже как я выразился раньше кумарит, из-за вот таких друзей админов и обычных вроде игроков которые провоцируют, реально пропадает интерес к вашей игре, с уважением Negative Diaz !
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання):
  6. Дата видачі покарання:
    20260827163837_1.jpg

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
1,488
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Оскільки події відбувалися в нічний час, кількість адміністрації на сервері була малою. Адміністратор зреагував на тікет, зайшов у слідкування та зафіксував порушення саме з вашого боку. Про який саме «блат» йдеться, якщо адміністратор просто виконав свою роботу та зафіксував ваші порушення? Ви свідомо провокуєте гравців на конфлікт та ображаєте їх, але при цьому звинувачуєте адміністрацію в упередженості. Якщо ви маєте докази того, що інші гравці також порушували правила або ображали вас, зафіксуйте це та подайте відповідну скаргу на форум, вони отримають аналогічні покарання.
Щодо робочих чатів, то адміністрація бачить чат лише тієї роботи, на яку працевлаштований її персонаж. Універсального відображення всіх робочих чатів немає. Зважаючи на нічний час та високе навантаження по репортах, вас цілком коректно попросили зафіксувати порушення в робочому чаті та залишити скаргу на форумі.
Адміністратори діяли у межах своїх повноважень та регламенту.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі