- 12 Жов 2025
- 227
- Нікнейм адміністратора
- Buffalo
- Ваш статичний ID
- 19881
- Звʼязок з Вами
- tg hxtrn
- Детальний опис скарги/ситуації
- ми спілкувались в телеграмі з даним ЗГА про правило 5.28.1 . адміністратор спочатку нормально відповідав. потім написав некультурне слово та я почав спілкуватись з ним так само як і він. я писав без образ без грубої неповаги за яку можна видати перманентний бан. я йому все по полочка розклав в чому причина дизбалансу. він почав не вивозити і рішив мене забанити 3.6. хоча ніяк це не проявилось. Максимум чучуть неповаги коли це почало проявляти в мою сторону але образ я не писав. просто все по факту. я 1 раз назвав його словом *рпшер* яке ніяк не може образити тому що Рпшер (від англ. RP — Role Play) — це людина, яка займається рольовою грою, тобто імітує поведінку певного персонажа в ігровій або текстовій формі. Рпшери "відігрують" ролі, дотримуючись характеру, звичок та логіки свого героя, часто в рамках онлайн-ігор (GTA) або текстових чатів. ЗГА напевно рішив показати що він стоїть вище мене і просто заблокував мене бо не зміг знайти аргументи на мої доводи.
- Посилання на докази
- докази попросіть з сторони ЗГА так як я почав записувати переписку і на половині він її видалив. можу цю половину показати. тут прикріпляти не буду так як це приватні повідомлення адміністратору
- Яке покарання оскаржуєте
- PermBan
На розгляд тільки Noxx нікого іншого