Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто На розгляд тільки Noxx нікого іншого

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Mason Ultrakill

Отаман
12 Жов 2025
227
Нікнейм адміністратора
Buffalo
Ваш статичний ID
19881
Звʼязок з Вами
tg hxtrn
Детальний опис скарги/ситуації
ми спілкувались в телеграмі з даним ЗГА про правило 5.28.1 . адміністратор спочатку нормально відповідав. потім написав некультурне слово та я почав спілкуватись з ним так само як і він. я писав без образ без грубої неповаги за яку можна видати перманентний бан. я йому все по полочка розклав в чому причина дизбалансу. він почав не вивозити і рішив мене забанити 3.6. хоча ніяк це не проявилось. Максимум чучуть неповаги коли це почало проявляти в мою сторону але образ я не писав. просто все по факту. я 1 раз назвав його словом *рпшер* яке ніяк не може образити тому що Рпшер (від англ. RP — Role Play) — це людина, яка займається рольовою грою, тобто імітує поведінку певного персонажа в ігровій або текстовій формі. Рпшери "відігрують" ролі, дотримуючись характеру, звичок та логіки свого героя, часто в рамках онлайн-ігор (GTA) або текстових чатів. ЗГА напевно рішив показати що він стоїть вище мене і просто заблокував мене бо не зміг знайти аргументи на мої доводи.
Посилання на докази
докази попросіть з сторони ЗГА так як я почав записувати переписку і на половині він її видалив. можу цю половину показати. тут прикріпляти не буду так як це приватні повідомлення адміністратору
Яке покарання оскаржуєте
PermBan
На розгляд тільки Noxx нікого іншого

Buffalo

Активний гравець
14 Жов 2024
2,415
Головний адміністратор розгляне вашу скару в вільний час.

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Ситуація була вирішенна в ОП.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі