Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Нахабна поведінка адміністрації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Carlos Morris

Новий гравець
13 Вер 2025
6
Доброго вечора шановна адміністрація
1.Нікнейм Адміністратора Gromova (статичне айді адміністратора #3424)
2.Особистий нікнейм-айді Carlos Morris #24732
3. Контакт для швидкого звʼязку з вами в разі необхідності (Telegram @lgnvvx)
4.Суть скарги. Ненормально поведінка адміністрації на ситуацію.
Ще раз доброго вечора шановна Адміністрація Ukraine gta 5
Хочу поскаржитися на адміністратора Gromova яка ситуація я їхав на машині з сторони пошти в сторону лікарні була пряма дорога я їхав швидко і в мене не прогружалось всі люди біля лікарні на проїжджій частині було машин 5-6 і багато людей НАГОЛОШУЮ НА ПРОЇЖДЖІЙ ЧАСТИНІ як тільки в мене прогрузились люди я зразу нажав на гальма машину занесло і я врізався в них (Не вбивши жодну людину абсолютно жодну) наскільки я розумію адміністратор сидів якраз там це звичайна рп ситуація я розумію якщо я б когось вбив або ше шось але я нічого поганого не зробив адміністратор зразу в туж секунду відкинув мене за DB на 30 хвилин вибачте мене будь ласка але я рахую що це взагалі не нормально коли адміністратор сервера відкидує тебе за DB коли ти навіть цього не робив я зразу ж написав в репорт очікував на відповідю близько 10 хв і до мене телепортнувся адміністратор я обʼяснив ситуацію і ми очікували щоб адміністратор Gromova телепортнувся до нас і все що вона відповіла що вона зайнята це Не нормально Я вас дуже прошу прийміть хочаб якісь міри до цього на привеликий жаль в мене не має відео доказу але якщо треба я думаю він має бути в адміністратора який мене відкинув ще раз прошу прийняти якісь міри люди приходять пограти а не сидіти в тюрмі за те що вони не робили взагалі дуже дякую.
Дата видачі. 20/10/2025

Останнє редагування:

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Добрий день. На розгляді.

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Переглянув докази, дізнався про ситуацію. Фактично, порушення було з Вашого боку, але враховуючи ті обставини, що воно було, можливо, ненавмисним, адміністраторка видала мінімальне покарання. Якби покарання не було видане, я, розглядаючи ситуацію, міг би трактувати це як бездіяльність. Стосовно ситуації з тим, що адміністраторка була зайнята - це дійсно так, цьому свідчать логи діяльності адміністратора та її пояснення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі