Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Мора не може відрізнити оос порушення від ic

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

skibidi toilet

Шановний гравець
19 Кві 2025
304
  1. Нікнейм адміністратора: Мора
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: 17275
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): 43554_89509
  4. Суть скарги:

Для контексту - подаю позов до суду на гравця 1766 через те що він кричав образи в войс як лікар в формі на робочому місці і вів себе в цілому неадекватно, так само подаю скаргу на форум за інше - що він в ООС чат почав мені погрожувати що побьє і в діскорді згадував рідних. Паралельно скаржусь на Громова який ВИПАДКОВО в цей же час вирішує мене забанити на 30 днів за продаж адріків, які я навіть не можу брати зі складу, без жодних доказів.

Суддя Марія грромова видаляє постанову про передачу справи в прокуратуру, як бачить скаргу на Громова. Подаю скаргу на суддю, яка видаляє рп постанову через скаргу на свого друга, на що Мора відповідає "Вона просто не хотіла щоб гравця наказали двічи за одне й те саме".

Звертаю увагу, що обидва гравця на яких подана скарга - і лікар який крив мене матом в холі сендіка, і судя яка видаляє постанови - не мають гідного рівня роле плей за державного представника і ганьблять форму своїми порушеннями, а Мора що має слідкувати за рівнем РП у держ організаціях, мало того що не захищає репутацію своїх підлеглих організації видачею покарань за порушення, а лише спонукає їх до подальших порушень прикриттям їх порушень на форумі, вигадуючі неіснуючі міри покарань і навмисно плутаючи ic та оос порушення, називаючи що те "те саме".

5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta5.com.ua/index.php?threads/268-nrp-gov.6367/#post-22375
  6. Дата видачі покарання:

Troyanskie

Козак
30 Гру 2024
11
За свої слова потрібно відповідати, а брехати дуже не гарно.
Ти своїми криками, образами за 2 години- довела вже до такого стану, що інакше спілкуватись з тобою було нереально. По друге, ти взагалі хоча б 1 рп відіграла? СТОЯЛА І МОВЧКИ ВСІ 3 години видавала пігулки.
Найсмішніше тут те, що ти провокаторша, яка спровокувала, обзивала, пищала 2 години в голосовий чат, і ще й позов подаєш в суд. А, і ще було, то було ельфійською мовою:)
Ну, і ось стосовно спілкування, а сама, як ти спілкуєшься, цілком адекватно?
Хочу, щоб ви звернули увагу, адміністрація, що стосовно цієї особи є теж співробітники, які вражені від її поведінки, і відношення до людей.
І вислів «хіба мати винувата, що дитина дурнувата» не є образою зі згадкою родичів, а це цілком давня приказка.
Це скріншоти з офіційного EMS чату в діскорді, ось, данна гравчиня ось так спілкується із іншими колегами.

«Дифіцит уваги» це явно у вас, дівчино, бо те що ви зараз робите- абсурд. Це повний наклеп, брехня і провокація. Ви почали, ви дійшли до такого піку, що інакше з вами неможливо було.

Як можна витерпіти 2 години «зайкрося закрой ********************* ****************************ак *********************************** закройс завалі єбала закройся»
Дорослішайте і розумнішайте.

Вкладення

• IMG_5393.jpeg
    IMG_5393.jpeg
    1 Mб · Перегляди: 73
  • IMG_5394.png
    IMG_5394.png
    467.2 Кб · Перегляди: 72

Troyanskie

Козак
30 Гру 2024
11
І кому кому, але вам стосовно рп взагалі навіть і казати нічого не треба. Де звіт пігулок за 2 дні? Де відігравання пігулок? Чому за 3 години роботи, ви ні разу не спитали у гравців АБСОЛЮТНО НІЧОГО? І це ви будете щось казати про рп?
А, і ще момент, «я прієхала сюда дєньгі зарабативать» чиї слова, не ваші?) що я вам тут заробляти заважаю в Сенді?)

А я чомусь думав, що державні організації не виключно для заробітку, а для рп моментів. І якщо вас так смутила аскорбінка з різними смаками, то це краще ніж нічого. Придумайте щось своє, і використовуйте. А не мовчки стоти, і фармити гроші на пігулках.

Troyanskie

Козак
30 Гру 2024
11
І повторюсь, гравці з якими я щось відігравав- були АБСОЛЮТНО ЗАДОВОЛЕНІ, відігравали теж ці аскорбінки і вітамінки, дякували, і ні одної претензії не було. Я працюю вже 4й день в лікарні, спитайте у робітників, чи постійних пацієнтів. Моє спілкування адекватне З УСІМА, окрім такої особи як ви, бо ви не заслуговуєте на інше ставлення до себе.
А ваш цей писк і крик, досі в ушах.
Надайте повноцінний відеодоказ, чи ви знімали тільки мене?) а себе показати? Від початку, як тільки підійшов привітатись, як ви себе вели?

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Враховуючи, що скарга на Головного Куратора Mora, має загальний характер та не має посилань на фактичні порушення, розглянувши це звернення в цілому, можу Вас завірити, що порушень з боку Головного Куратора немає. Він займається контролем та розвитком Role Play у фракціях. І окремо хочу Вас завірити, що людина, призначена на посаду Головного Куратора, розбирається що таке ООС і ІС порушення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі