Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Механіка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

MEDWITCH

Новий гравець
21 Лют 2026
3
Пишу не з хейтом, а з любовʼю до штату ❤️ Просто є моменти, які можна зробити більш логічними і менш «болючими» для нервової системи гравців 😅
🎣 Риболовля та гриби
Контракт на 1000 риби — це не контракт, це вже стиль життя. Рибу реально важко зловити, часу йде дуже багато, а оплата така, що хочеться запитати: «А це точно було варто?»

З грибами та сама історія — бігаєш як лісовий ельф, а заробіток мінімальний.

Було б класно або зменшити кількість, або підняти оплату, або трохи підкрутити шанс клювання/збору. Бо зараз це більше про витривалість, ніж про задоволення.
🎒 Рюкзаки
Чому я можу зняти рюкзак тільки коли він пустий? Я що, супергерой, який не може зняти рюкзак з речами? 😅
Було б логічно дозволити знімати його разом із вмістом — передати комусь, кинути в багажник, використати в РП.

🍫 Інвентар

20 шоколадок = 20 слотів.

Мій персонаж що, розкладає їх по кишенях окремо? 😂

Було б добре зробити нормальний стак однакових предметів або переглянути систему ваги/слотів.

🍔 Їжа
Їжа закінчується швидко, а ціни іноді кусаються. Хотілося б трохи більше балансу або бюджетні варіанти, щоб не жити на одному повітрі.
🚗 Виклик авто та заряд електрокарів
Було б дуже зручно мати можливість викликати свою машину до себе (з оплатою або кулдауном — без проблем).
І окрема біль — електрокари. Коли машина розрядилась і ти просто стоїш як памʼятник. Можливо додати портативну зарядку з обмеженням? Було б логічно.

💊 Медична система

Було б круто додати базові пігулки з невеликим відновленням HP (2–3 штуки максимум, з кулдауном). Не замість медиків, а щоб через подряпину не їхати через півштату.
Я не прошу щось імбове або ламаюче баланс. Просто хочеться, щоб гра була більш логічною, зручною і щоб наш час реально цінувався.

Голосування за цю пропозицію було призупинено.

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Контаркти з вилову риби або збору грибів зроблені не для заробітку а для підняття репутації та рівня сім'ї, тай всі контракти більше націлені саме на це так як з підняттям репутації та рівня ви можете покращити сім'ю набагато більше.

Щодо шоколадок ми візьмемо до уваги та зробимо можливість їх стакати не у великій кількості. Зміни по їжі робити не будемо.
Виклик автомобіля до себе не буде реалізовано на нашому сервері, щодо електрокарів то в крафті додана одноразова батарея за допомогою якої ви можете зарядити автомобіль.

Щодо пігулок візьмемо до уваги і спробуємо щось подібне реалізувати.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі