Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Масовий ДМ на зльоті

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Legenda

Новий гравець
5 Січ 2025
1
1...
2. Jenia Legenda 3336
3. Відбувся масовий дм на зльоті бізнесу : автосалон Люкс класу.
Я стояв ловив бізнес як і багато всіх інших гравців, але відбувся дм і я немав змоги нічого зробити. Потрібен перезліт бізнесу, щоб все було чесно і добавити зелену зону! https://www.youtube.com/watch?v=k5elvnCpAKo відео інших гравців.
4....
5...

Нік Капоне

Козак
9 Жов 2024
19
Ця людина яка зловила автосалон Igor Kolomoyskyi ловить не перший бізнес, тобто в чесних гравців та відповідальної адміністрації виникли би питання до його активності на зльоті бізнесів. також є ще одна людина Rinat Ahmetov , моє прохання перевірити їх аккаунти та подивитись що та коли вони ловили, та на цьому середовищі запросити відео докази ловлі бізнесів. правила ловлі майна для всіх єдині, та якщо він їх дотримувався повинен бути запис екрану в момент ловлі бізнесу!

Ahmetov

Козак
13 Гру 2024
17
Да пожалуйста) обращайтесь я покажу видео. а что я словил 1 тюнинг и я стал опасным?))

Myxa196

Козак
19 Гру 2024
101
Ця людина яка зловила автосалон Igor Kolomoyskyi ловить не перший бізнес, тобто в чесних гравців та відповідальної адміністрації виникли би питання до його активності на зльоті бізнесів. також є ще одна людина Rinat Ahmetov , моє прохання перевірити їх аккаунти та подивитись що та коли вони ловили, та на цьому середовищі запросити відео докази ловлі бізнесів. правила ловлі майна для всіх єдині, та якщо він їх дотримувався повинен бути запис екрану в момент ловлі бізнесу!
Какое это отношение имеет к массовому дм? Создай себе отдельную тему и пиши туда что хочешь )

Evgeniy Donetskiy

Козак
15 Жов 2024
17
Словил бизнес не как ти написал " Igor Kolomoyskyi " а другой человек с похожим Именем и Фамилией.
Словил бизнес вот єтот человек - тут*
Igor Kolomoyskyi и Igor Kolomoyskiy - 2 разних человека.

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Відповіді надав в попередніх зверненнях.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі