Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Игнорування від адміністації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Cyrt_Trigger

Козак
13 Гру 2024
8
Нікнейм адміністратора
Alvaro Rosales (alv.rosales)
Ваш статичний ID
499
Звʼязок з Вами
Yoriic4i
Детальний опис скарги/ситуації
Суть звернення: Я дивився відео у ютубі путь до 100лямов у відео він сказав шо людина яка не заходила в гру давно получає якись бонус я подумав надо зайти подивитися що там дають я повернувся на сервер написав тикет мені сказали що на кнопку U я нажав але так була верифікация я подумав потім пройду і забув на деякий час 1-2 дня потім написав тікет і до мене телепортувався админ сказав на кнопку U я сказав шо там тільки верифікация він сказав пройдить її та після рестарту подивитися я це зробив на другий день нічого не появилось я написав тікет і тот же админ тпхнувся і ми домовились що він мені напише в дискорд коли буде рішення я чекав 2 неделі але відповіди 0 я забив і написав ще раз тікет до мене тпхнувся один адмін і також сказав що треба тех админ дивитися час коли я заходив я сказав добре коли я получу ответ? він сказав що я дізнаюсь але прошло також більше 2 неділь і нічого не змінілось я пишу тікети раз в день і питаю чі є старши админи але 2 дні іх нема тому пишу цю скаргу хочу получити свою нагороду я уже устав чекати я попросив допомогти ще 6-7 апреля з того моменту нічого не змінілось

Мій статик 499 я заходив ще на відкритті дуже прошу подивитися логи коли я був в грі щоб видати мені нагороду але я навідь не знаю що там дають сказали щось на вибор
( Я не прошу дати покарання адміну але прошу допомогти мені з нагородой )

Доказы ( запасне посилання )
Посилання на докази
https://imgur.com/a/vluc2bT
Яке покарання оскаржуєте
-
1. Alvaro Rosales (alv.rosales)
2. 499
3. Yoriic4i
4. Суть звернення: Я дивився відео у ютубі путь до 100лямов у відео він сказав шо людина яка не заходила в гру давно получає якись бонус я подумав надо зайти подивитися що там дають я повернувся на сервер написав тикет мені сказали що на кнопку U я нажав але так була верифікация я подумав потім пройду і забув на деякий час 1-2 дня потім написав тікет і до мене телепортувався админ сказав на кнопку U я сказав шо там тільки верифікация він сказав пройдить її та після рестарту подивитися я це зробив на другий день нічого не появилось я написав тікет і тот же админ тпхнувся і ми домовились що він мені напише в дискорд коли буде рішення я чекав 2 неделі але відповіди 0 я забив і написав ще раз тікет до мене тпхнувся один адмін і також сказав що треба тех админ дивитися час коли я заходив я сказав добре коли я получу ответ? він сказав що я дізнаюсь але прошло також більше 2 неділь і нічого не змінілось я пишу тікети раз в день і питаю чі є старши админи але 2 дні іх нема тому пишу цю скаргу хочу получити свою нагороду я уже устав чекати я попросив допомогти ще 6-7 апреля з того моменту нічого не змінілось

Мій статик 499 я заходив ще на відкритті дуже прошу подивитися логи коли я був в грі щоб видати мені нагороду але я навідь не знаю що там дають сказали щось на вибор
( Я не прошу дати покарання адміну але прошу допомогти мені з нагородой )
5. Доказы ( запасне посилання )
6. -

Cyrt_Trigger

Козак
13 Гру 2024
8
написав 2 рази тому-шо не давало відправити вибачайте
f3KSz27.gif

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
951
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
З адміністраторами буде проведено розмову щодо цього. Щодо меню поверення зверніться в телеграм @Katysokal

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі