- 28 Бер 2025
- 42
- Нікнейм адміністратора
- ʙᴜꜰꜰᴀʟᴏ
- Ваш статичний ID
- 18807
- Звʼязок з Вами
- ds yakut19
- Детальний опис скарги/ситуації
- Отримав ЧСП за правилом 8.1 хочу там нічого серйозного не було,сиділи з адміністратором та адміністратором Misa Yakuza сиділи у войсі й угарали,та у мене була її адреса оскільки вона сама її показувала,у адміністратора був їномер оскільки був її телеграм,ми з адміністратором обмінялись адреса на номер,й я кинув їй бомбера на телефон,вона проти не була бо знала що ми прикола тягнем й угараєм й потім мені дали ЧСП,прошу зняти ЧСП обіцяю більше такого не буде,адміністратор не тримає на нас зла можете в неї запитати
- Посилання на докази
- в тг группі хелперів
- Яке покарання оскаржуєте
- ЧСП
- Нікнейм адміністратора: -
- Особистий нікнейм / статичне ід: Rodion Yakut 18807
- Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): ds: yakut19
- Суть скарги: Отримав ЧСП за правилом 8.1 хочу там нічого серйозного не було,сиділи з адміністратором та адміністратором Misa Yakuza сиділи у войсі й угарали,та у мене була її адреса оскільки вона сама її показувала,у адміністратора був їномер оскільки був її телеграм,ми з адміністратором обмінялись адреса на номер,й я кинув їй бомбера на телефон,вона проти не була бо знала що ми прикола тягнем й угараєм й потім мені дали ЧСП,прошу зняти ЧСП обіцяю більше такого не буде,адміністратор не тримає на нас зла можете в неї запитати
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання):в тг группі хелперів
- Дата видачі покарання:14.01.26