Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Звернення виключно до Головного Адміністратора Noxx

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
9 Жов 2024
138
  1. Нікнейм адміністратора: -
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Oleksandr Yurchyshyn #8888
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): copibar0
  4. Суть скарги: Вітаю, Шановний Пане Noxx.Пройшло вже досить певна кількість часу як я був знятий з посади адміністратора на платформі МТА за певні моменти, які я думаю ви знаєте, також після мого зняття сталося декілька ситуацій через які я був отримав блокування ігрового акаунту, це все було на платформі МТА (Ukraine GTA), думаю про ці всі ситуації ви знаєте чудово. Зараз я вже як 4-5 місяців я граю на платформі GTA 5, де з них займав керівничу посаду в BCSD. З 16.05.2025 по 16.06.2025 я займав посаду полковника та після чого з 16.06.2025 по 16.08.2025 я займав посаду лідера. За 4-5 місяців гри на платформі UG5 я майже немав жодних покарань (Були , але дрібні), про грубі порушення я взагалі мовчу бо їх тут не було.

Спостерігаючи за ситуацією на сервері як гравець, я помічаю купу порушень зі сторони гравців, як дрібні так і грубі порушення. Також спостерігається що у вас замалий склад адміністрації як на мою думку (25 адміністраторів не беручи ще 4 ГК , та ще 2 це ЗГА/ГА).

Граючи на UG5 , я вивчив ігровий мод, щоб в подальшому допомагати гравцям на сервері. Я розумію що перебуваючи на посаді Ст.А + ЗГС Держ та S.M (МТА) я допустив дурну помилку та після зняття дозволив собі некоректну поведінку як для колишнього адміністратора та старшого модератора діскорду, про що сильно пожалкував про скоєні свої дії. Прошу Вас, Шановний Головний Адміністратор Noxx, перерозглянути ваше рішення щодо допуску мене на посаду адміністратора UG5 (Helper) та дати шанс проявити себе на даній посаді з гарних сторін. Обіцяю що в подальшому не повториться таких самих ситуацій як відбулось на МТА. Дякую за порозуміння!
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
  6. Дата видачі покарання: -

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
На розгляді.

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Я йознайомився з вашим зверненням. Але ті порушення, які були допущені Вами на платформі МТА, вже самі по собі є достатньою підставою для того, щоб не розглядати Вашу кандидатуру на посаду адміністратора в GTA 5. Можливо, Ви й усвідомили свої помилки, однак минуло ще замало часу, щоб можна було говорити про довіру та цілком посаду Helper.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі