Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Volodymyr_Vernadsky

Козак
8 Січ 2025
43
  1. Нікнейм адміністратора: не вказано
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Volodymyr Vernadsky / #2768
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): Discord: vernadsky2
  4. Суть скарги: Я писав: При вході в кабінет пише "ваш аккаунт заблоковано до 23.04.2042 00:51. Причина: продаж ігрового майна. Я нічого не продавав. Підскажіть за що мене забанили? Можливо це помилка? - Ця тема: https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/За-що-бан-продовження.13873/. Azazello відповів: Вітаю. Докази надані головному адміністратору. Гравцям докази не надаємо.
Наразі я отримав найсуворіше покарання без попередження, без розслідування і змоги довести свою невинність. З юридичної точки зору це називається свавіллям зі сторони звинувачення. По перше, прошу надати мені інформацію стосовно звинувачення а також, доказову базу, опираючись на яку, мені винесли найсуровіше покарання. По друге - така поведінка зі сторони керуючих осіб підштовхує на думку про те що покарання було винесене зацікавленою особою і не має ніякого відношення до ігрового акаунту. В свою чергу, при відсутності цієї інформації - з мого боку будуть подані скарги до власників проекту і паралельно до компанії рокстар на махінацію серед керуючого персоналу серверу а також до компанії Take-Two Interactive. Остання досить строго а інколи без розбору накладає блокування до повного розбору ситуації (результати таких скарг є в інтернеті).

Чекаю на інформацію і пояснення безпідставних дій окремих осіб серед уповноважених в цьому питанні. В свою чергу для мене це питання принципове, - я готовий витратити час на те щоб подати скарги до усіх компетентних осіб.

Крім цього, якщо безпідставне блокування не буде повторно розглянуте, я маю повне право виставити цю ситуацію на громадську платформу скрізь де вважатиму за потрібне - від коментарів під офіційними відео і трансляцій блогерів і закінчуючи різними ігровими сайтами і форумами, за для проінформованості гравців щодо свавілля адміністраторів серверу.

Я також розумію і іншу сторону цієї ситуації - що має місце і помилка - можливо інший гравець має схоже айді чи нікнейм, саме тому, я поки не виношу це питання на люди і спілкуюсь з Вами, і якщо надалі ми зможемо детально прояснити ситуацію, то я не зацікавлений в тому, щоб це комусь розповідати. Моя позиція досить проста: я спокійно весь час грав на сервері не заважаючи нікому і хочу продовжити грати надалі спокійно. Зараз Вам треба лише прийняти рішення - йти на діалог і нормально як дорослі люди обговорити ситуацію, чи піти іншим шляхом і отримати негативні відгуки і скарги до вищестоячого керівництва і власників проекту в цілому. За результат таких дій я не можу дати повну гарантію але те що виникнуть питання принаймні хоч у одної компанії - в цьому я можу запевнити. Тому я поки ще прошу обдумати мої слова і оцінити ситуацію - я зі всією відповідальністю заявляю про те що не порушував жодних регламентів серверу і прошу переглянути покарання.

5.Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання):
1763477071086.png

6. Дата видачі покарання: 18.11.2025 приблизно в 7:00 вже не зміг зайти.

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Що за пусті звинувачення? Що за погрози? Очікуйте відповіді від головного адміністратора.

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Ваш акаунт заблоковано не помилково, а на підставі зафіксованого факту передачі і продажу ігрової валюти іншому гравцю. У нас є відео та повідомлення, які однозначно встановлюють вашу участь у порушенні (щоб розуміли мова про купівлю Номерного знаку). Тому виглядати “жертвою непорозуміння” тут, на жаль, не вийде.

Скарги до Rockstar чи Take-Two не мають жодного відношення до приватного RAGE-серверу, а публічні повідомлення не вплинуть на прийняте рішення, хоч як би ви не намагалися цим залякати. Підстав для перегляду блокування немає, оскільки порушення підтверджене реальними доказами.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі