Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Заявка на розбан

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

N1Ga007

Козак
28 Січ 2025
12
  1. Нікнейм персонажа: Nazar Armatura
  2. Час та дата отримання покарання: 22.02.2025 (точний час незнаю бо бан отримав будучи не вгрі)
  3. Опис ситуації, у якій було отримано блокування:
    я отримав мут від адміністратора Teddy Bear через те що я біля лікарня розмовляв з людиною оффтопом (не заважаючи іншим гравцям та невпливали на їхній РП-процесс) я написав адміністратору в тікет що я не згідний з його думкою і покарання видане не правильно через що адміністратор не захотів мене слухати не дав мені обяснитись і закрив тікет. Після цього я вже написав йому в лс в діскорді хотів просто прояснити ситуацію на що він мені відповідає цитую "мдаа... ", "бла бла бла" після цього в мене згоріло і я дійсно кілька раз виразився не культурно в його сторону. Я можу обяснити це тим що я був дуже злий на те що адміністратор веде себе не адекватно та видає покарання докінця не розібравшись в ситуації тому що я вже стикався з цим адміністратором і один раз він теж вже видав мені мут а коли мут пройшов я запитав в нього за що мут він відповів "Стрес перевірка". Один раз вын видав мені покарання в момент капту впливаючи на рп процесс порушення від мене не було по правилах каптів на той час я не заважав РП-процесу та не порушував правил капту. В мене накипіло тому я не зміг стримувати емоції тому й виразився не культурно в його сторону
  4. Нікнейм адміністратора, який видав блокування: Teddy Bear
  5. Скриншот отримання покарання: скріншоту немає бо покарання було видано на момент коли я був оффлайн
  6. Ваш статичний ID: #3277

Teddy Bear

Козак
19 Гру 2024
67
Не знаю для чого було написане це оскарження, оскільки вчора ви перепросили в мене і я замінив вам бан на три дні повідомивши вас про це, на рахунок іншого що ви написали, якщо я дійсно таке робив, прикріпіть хоча б докази, Гарного дня!

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Адміністратор відповів вище

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі