- 18 Лип 2026
- 39
- Нікнейм адміністратора
- Xtray Falles
- Ваш статичний ID
- 41819
- Звʼязок з Вами
- https://t.me/gestapo1488
- Детальний опис скарги/ситуації
- Прошу переглянути виданий мені WARN за порушення п. 1.10 «Використання вразливості системи та багів заборонено».
Ситуація відбулася під час відкриття секретного ящика. У момент відкриття по мені відкрили вогонь з автомата, внаслідок чого я отримав смертельний урон. При цьому протягом наступних 10 секунд на екрані залишалося стандартне меню після отримання смертельного урону з вибором «Очікувати лікаря» / «Боротися до кінця» та можливістю самореанімації.
Одразу після отримання смертельного урону в мене також відкрилося меню з вмістом секретного ящика. Я не викликав його повторно, не здійснював жодних маніпуляцій для відтворення багу та не використовував сторонні способи обходу ігрової механіки. Меню було відкрито системою автоматично.
На момент, коли я повністю забрав вміст ящика, таймер меню після смертельного урону ще не завершився — залишалося приблизно 5 секунд. Тобто обидва меню були доступні мені одночасно.
Вважаю важливим розмежувати навмисну експлуатацію вразливості системи та ситуацію, коли баг виникає безпосередньо під час звичайного ігрового процесу, а гравець не здійснює жодних спеціальних дій для його активації чи повторення.
З мого боку не було мети отримати доступ до ящика після смерті або якимось чином обійти встановлену механіку. Я лише скористався меню, яке вже було відкрито та доступне на екрані. На той момент я не усвідомлював і не міг припустити, що використання вже відкритого системою меню може розцінюватися як порушення п. 1.10.
Також хочу зазначити, що під час надання відеовідкату я надав адміністрації повний фрагмент ситуації, включно з моментом, коли я вже отримав смертельний урон та в мене відкрилося меню секретного ящика. Теоретично я міг би зупинити відео раніше, однак навіть не розглядав такої можливості, оскільки не усвідомлював, що мої подальші дії можуть бути розцінені як використання багу.
Вважаю, що цей момент також підтверджує відсутність наміру приховати використання вразливості або навмисно отримати перевагу за її допомогою.
Також прошу розглянути дану ситуацію з точки зору RP-складової. Наскільки я розумію логіку ігрової механіки, протягом цих 10 секунд після отримання смертельного урону персонаж ще не переходить у повністю завершений стан смерті, а залишається при свідомості та має можливість здійснити подальшу дію: провести самореанімацію за допомогою медичного приладу, обрати очікування лікаря або «боротися до кінця». Тобто самою ігровою механікою передбачено, що протягом цього часу персонаж фактично ще здатний виконувати певні дії.
У моєму випадку на момент отримання предметів із секретного ящика цей 10-секундний період ще тривав, а на таймері залишалося приблизно 5 секунд. Відповідно, виходячи з такого розуміння RP-логіки даної механіки, я сприймав свого персонажа як такого, що ще перебуває при свідомості та має можливість здійснювати доступні системою дії. Тому використання вже відкритого системою меню секретного ящика в цей момент я не сприймав як дію після остаточної смерті персонажа, як обхід механіки або як експлуатацію багу.
Саме тому вважаю, що з урахуванням як технічної сторони ситуації, так і RP-логіки даної механіки, мої дії не були спрямовані на навмисне використання вразливості системи.
У зв’язку з цим прошу повторно переглянути дану ситуацію та виданий мені WARN за п. 1.10, оскільки з мого боку не було навмисної експлуатації багу, його пошуку, відтворення чи будь-яких дій, спрямованих на обхід ігрової механіки.
Окремо хочу зазначити, що я готовий добровільно компенсувати отримані внаслідок цієї ситуації предмети. Якщо адміністрація вважатиме це необхідним, готовий або повернути безпосередньо залутані речі, або компенсувати їхню вартість через банківську систему в розмірі до 200 000 ігрової валюти — через розділ «Благодійність» або іншим доступним для адміністрації способом.
Прошу врахувати всі зазначені обставини та переглянути видане покарання.
- Яке покарання оскаржуєте
- warn
Заявка на перегляд WARN за п. 1.10