Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Запитання до Буфало

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

hellstrom

Отаман
26 Вер 2025
104
Нікнейм адміністратора
Buffalo
Ваш статичний ID
25265
Звʼязок з Вами
Відсутній
Детальний опис скарги/ситуації
Пане Буфало поясніть будь-ласка яка мала бути відігровка з моєї сторонни щоб більше я неутримував Відмовлення за скарги тоді за що йому NonRP дали якщо у нас не РП ситуація була?
І ви ж нехочите зробити щоб людей з автівки можна було витягувати краще же написати скаргу і отримати Відмову бо це не РП було пане Буфало покажіть мені саме найкращий приклад РП щоб я набрався прикладів та відігрував РП як ви хочите це бачити!
Пане Буфало так краще буде видно РП ситуацію і ухід в ЗЗ та ухід від РП
Посилання на докази
[URL unfurl="true"]https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%D0%9D%D0%B5%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%BE-%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B5-%D1%80%D1%96%D1%88%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8F-keri-buffi.18453/#post-57899[/URL]
Яке покарання оскаржуєте
-
-

Buffalo

Активний гравець
14 Жов 2024
2,415
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

Відсутня повноцінна RP-ситуація з Вашого боку. Ви розпочали взаємодію з гравцем, який перебував в АФК у зеленій зоні. На відеодоказі чітко чути, що гравець повідомляє Вас про те, що він зайнятий, після чого від’їжджає. Незважаючи на це, Ви продовжили переслідування та почали відігравати агресивні дії в зеленій зоні.
Зелена зона передбачає повну заборону на будь-які агресивні, силові або конфліктні дії. Сам факт початку такої RP-взаємодії в ЗЗ вже є порушенням.
Крім того, функціонально Ви не можете витягнути гравця з транспортного засобу без відповідної механіки. У подібній ситуації Ви мали б діяти коректно через RP-команди. Наприклад:
/me дістав службовий кийок та підійшов до авто
/try розбив бокове скло прикладом
Якщо система видала «вдало» — тоді продовжувати:
/me просунув руку в салон та відчинив двері
/try витягнув водія з автомобіля
Якщо «невдало» — врахувати результат та змінити тактику дій.
Також виникає питання логіки RP: якщо транспортний засіб має бронювання, яким чином Ви фізично могли розбити скло? У Role Play необхідно враховувати характеристики авто та реалістичність дій.
У Вашому випадку зафіксовано:
• початок агресивної RP-взаємодії в зеленій зоні;
• спробу взаємодії з гравцем, який перебував в АФК;
• некоректне відігравання дій без використання /try;
Цього достатньо для застосування покарання згідно з регламентом.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі