Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Загальні Пропозиції

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Kato

Козак
24 Вер 2025
5
1. Івенти. Додати код в рушій сервера, який буде повертати гравця на місце, з якого він написав команду "/tp". Код може спрацьовувати або коли гравець втрачає свідомість (помирає та вибуває з івенту), або ж якщо втрата свідомості івентом не передбачена - гравець просто знову вводить команду "/tp" і повертається на попереднье місце. А вмикати-вимикати дію команди на сервері може лише адміністратор, який івентами і займається.

2. Автомобілі. Прибрати 70% транспорту родом з GTA Online, та додати транспорт з реального життя. Машини просто стоять в автосалоні, вибір великий, але цей вибір по суті "із нічого". Гравців цікавлять реальні машини, іномарки. Додайте спортивні, класичні, офроуд, звичайні седани. Зробіть різноманіття, але з реальних автомобілів.

3. Мотоцикли. За тюнинг не пишу, всі й так про це кажуть кожного дня. Якщо ви не плануєте найближчим часом додавати механіку тюнингу мотоциклів, зробіть хоча б 100% броні на всі мото, що зараз є. Бо транспорт класний, але вбивається за 5-6 ударів. А якщо брати до уваги те, що механіка "критичне пошкождення - автомеханік - сто" зараз в занепаді - 100% броні для мото зараз мастхев. І транспорт довше жити буде, і люди трошки щасливіші будуть.

4. Банки. З недавнього інтерв'ю ЗГА чув, що банкомати найближчим часом можна не чекати. Додайте тоді хоча б ще декілька банків на околицях Лос-Сантоса. Зробіть сітку банків більш доступною з будь-якої точки міста.

5. Зачіски, одяг, тату. Я знаю, що серверу менше року, знаю, що одяг ви плануєте додати вже в наступному оновленні 2.0. Тут просто хочу наголосити, що для гравців дуже важливо підкреслити свою особистість через зовнішній вигляд. Гравцям цікаво, коли є великий вибір, коли ти можеш бути саме оригінальним. Більше зачісок, більше різного одягу. А тату взагалі немає, тату-бізнеси рекламують один блекворк.
(Тільки будь ласка, нехай це буде додаватись поступово, але це має бути якісно. Дуже багато проектів є, де вибір дуже великий, а якість - наче с Сан Андреас взяли кофту і запихнули в ГТА 5.)

6. Кейси. Зробити кейси більш "привабливими". От, наприклад, кейс "Потужний Вайб", який дається за 5 годин гри. Так, я розумію, що це й так безкоштовна нагорода. Але в ньому тількі одна цінна річ - Тайкан. Усе інше ну не коштує взагалі нічого. І таких кейсів 90%. Можна спробувати розбавити кейси чимось більш ексклюзивним. Додати тату в кейси, можна навіть якісь тату з минулих Батл Пасів, якщо такі були. Бо самий привабливий кейс зараз - це рулетка, яка дається безкоштовно кожні 4 зіграні години. І привабливий саме через наповненість.

7. Загальний чат. Додайте можливість міняти ширину і висоту чату, а також різний шрифт на вибір. Бо даний шрифт, при маленькому чаті, не зовсім читабельний.

8. Інвентар та комірки. Збільшість стак предметів в одній комірці на 5 або більше. Якщо це насіння, з 5 до 10. Якщо це вода або їжа, з 1 до 5-10. І так далі. Бо рюкзаки на 70+ ваги в грі є, а от комірок не вистачає. Виходить дизбаланс.

У вас дуже класний сервер, продовжуйте в тому ж дусі і будете топ-1 України. Саме цього вам і бажаю. Дякую за увагу.

Голосування за цю пропозицію було призупинено.

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Візьмемо до уваги деякі ваші пункти та спробуємо реалізувати в майбутніх оновленнях.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі