Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Завчасне закриття минулого батлпасу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Mentality

Новий гравець
14 Гру 2024
4
Нікнейм адміністратора
.
Ваш статичний ID
Звʼязок з Вами
@Brutal_Axe
Детальний опис скарги/ситуації
Я не встиг забрати 1 рівень(з машинами) та і взагалі багато чого з батлпасу
Вдень заходив до групи то промікк на доп опит не було, виконав трохи завдань і вийшов, а в годину ночі зайшов доробить бо був на роботі довго. Промік соотвєтствєнно не прийшов в чат підтримки (хоча зазвичай у Вас стоїть розсилка). В общом, що хочу запитати, чи можна вирішити дане питання і забрати хочаб ті дві машини що були в кінці БП (він був преміумний). Заходив часто і намагався забрати їх дуже тяжко. А по ітогу нічого толком не забрав.
Посилання на докази
https://ukraine-gta5.com.ua/cabinet/
Яке покарання оскаржуєте
.
Доброго дня. Пишу сюди, оскільки ніде мені відповідь не надано було і було направлено до "Noxx" в телеграм.
Проблема наступна. Я не встиг забрати 1 рівень(з машинами) та і взагалі багато чого з батлпасу
Вдень заходив до групи то промікк на доп опит не було, виконав трохи завдань і вийшов, а в годину ночі зайшов доробить бо був на роботі довго. Промік соотвєтствєнно не прийшов в чат підтримки (хоча зазвичай у Вас стоїть розсилка). В общом, що хочу запитати, чи можна вирішити дане питання і забрати хочаб ті дві машини що були в кінці БП (він був преміумний). Заходив часто і намагався забрати їх дуже тяжко. А по ітогу нічого толком не забрав.

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
1,264
Вітаю, шановний гравцю.
Цей розділ створений для скарг на адміністрацію, а не на технічний відділ.
За день до оновлення ввечері(в пік онлайну) скинули повідомлення в Кухню розробників, де написали, що на наступний день буде новий БП і, як компенсацію, дали промокод. Підписуйтесь на наші офф. джерела, щоб завжди бути вкурсі всіх подій.

1781525045221.png

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі