Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Заблокували за 1.10 ЗП

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Vitalik Zhenchuk

Новий гравець
25 Тра 2026
1
Нікнейм адміністратора
Akio Meyer
Ваш статичний ID
Звʼязок з Вами
vitalik083761
Детальний опис скарги/ситуації
Доброго дня.

Хочу звернутися щодо блокування мого акаунта на сервері Ukraine GTA. Бан був виданий без зрозумілого пояснення причин, тому прошу адміністрацію надати повні докази мого порушення.

Прошу показати:

• відеофіксацію або скріншоти порушення;
  • логи або інші підтвердження;
  • пункт правил, який я нібито порушив.
На даний момент я не розумію, за що саме отримав блокування. Вважаю, що кожен гравець має право побачити докази перед остаточним рішенням адміністрації.

Прошу об’єктивно переглянути ситуацію та дати чітку відповідь щодо мого блокування.

Дякую.
Посилання на докази
https://drive.google.com/file/d/16MelbPcoK_y7xCHYo0Brl5pj5unk2S_E/view?usp=drive_link
Яке покарання оскаржуєте
1.10 ЗП
Доброго дня.

Хочу звернутися щодо блокування мого акаунта на сервері Ukraine GTA. Бан був виданий без зрозумілого пояснення причин, тому прошу адміністрацію надати повні докази мого порушення.

Прошу показати:

• відеофіксацію або скріншоти порушення;
  • логи або інші підтвердження;
  • пункт правил, який я нібито порушив.
На даний момент я не розумію, за що саме отримав блокування. Вважаю, що кожен гравець має право побачити докази перед остаточним рішенням адміністрації.

Прошу об’єктивно переглянути ситуацію та дати чітку відповідь щодо мого блокування.

Дякую.

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
952
Вітаю, шановний гравцю.
Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту.
3.12. Адміністрація не зобов’язана надавати докази та видає покарання лише за наявності порушення.
Примітка: у разі скарги на адміністратора, докази надаються лише головній адміністрації, яка ухвалює рішення щодо порушення зберігаючи нейтральність.
Ви отримали блокування за багоюз формою на лісорубі, для швидкого зрубування дерев, що дає вам дуже велику перевагу над іншими гравцями.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі