Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Заблокували в тг та мут на 12 годин в ДС

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Marcus Merssi

Шановний гравець
4 Сер 2025
125
1. Discord сервер(-и):UKRAINE GTA V та телеграм чат UG
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): JuniperBot , в в тг не знаю
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: Marcus Merssi
TG: @VladMarkelov
4. Суть звернення: покарали за те що рекламував свою послугу зі створенням, налаштуванням та дороботкою діскорд серверу гравців нашого серверу. В моєму пості не було ніяких сторонніх посилань, реклами будь чого що може наражати безпеку серверу чи ще щось подібне що не є бажаним для проекту. Лише моя послуга яка оплачується не за реальні гроші, ні за донат, а лише за ігрову валюту в грі, про що я писав там і там. Не розумію данних покарань, ніякої загрози немає для проекту чи ще щось подібне. Просто бачу що перешкоджають заробітку та розвитку на проекті.
5. Докази (скріншоти/відео): постер який я викладав: https://ibb.co/cSvKYW4q
6. Дата видачі покарання 01.05.2026 10:00 +-

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Блокування в Telegram буде знято, однак надалі просимо не розміщувати рекламу послуг, які не мають жодного відношення до нашого сервера. Очікуйте відповідь щодо Discord від сеньора модератора.

На розгляді.

Daniil Perets

Мл.Адміністратор
6 Гру 2024
135
Вітаю! Згідно правилу #3 Discord-серверу UKRAINE GTA V заборонено будь-яка реклама. Винятком є примітка, що дозволяє поширення контенту:

Дозволяється рекламувати TikTok, YouTube, Instagram, Twitch сторінки, на який публікується контент, пов'язаний з UKRAINE GTA V. Усі інші види реклами караються блокуванням.

Порушень модератора, який видав покарання немає. На цей раз покарання буде знято, проте прошу надалі не порушувати правило.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі