Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Забанили через SOFT

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

marko_trubik

Козак
29 Лис 2025
10
Нікнейм адміністратора
не знаю
Ваш статичний ID
39048
Звʼязок з Вами
demonns6415
Детальний опис скарги/ситуації
Я просто грав катався на ровері, мене збили на автомобілі інші гравці. Я підбігаю і прошу щоб мене підвезли(у мене був мут). Вони мене послали. Мене крашнуло через поганий інтернет. Я заходжу на точку виходу ті гравці що мене збили там стоять і говорять що я SOFT. Вони мене розстріляли і мене знову викинуло. Я стараюся зайти ще раз і у мене безкінечно грузить менюшка і не заходить(скинув скрін яка менюшка нижче). Але насправді я граю без SOFT і я є чесний гравець. Мої догадки що це через поганий інтернет останім часом. Тому вони скоріш за все подумали що я SOFT. Очікую на вашу відповідь та чекаю на розбан. Якщо ви і далі думаєте що я SOFT то прошу показати мені відео докази.
Посилання на докази
https://postimg.cc/qtbqcXVg
Яке покарання оскаржуєте
я граю без SOFT
Я просто грав катався на ровері, мене збили на автомобілі інші гравці. Я підбігаю і прошу щоб мене підвезли(у мене був мут). Вони мене послали. Мене крашнуло через поганий інтернет. Я заходжу на точку виходу ті гравці що мене збили там стоять і говорять що я SOFT. Вони мене розстріляли і мене знову викинуло. Я стараюся зайти ще раз і у мене безкінечно грузить менюшка і не заходить(скинув скрін яка менюшка нижче). Але насправді я граю без SOFT і я є чесний гравець. Мої догадки що це через поганий інтернет останім часом. Тому вони скоріш за все подумали що я SOFT. Очікую на вашу відповідь та чекаю на розбан. Якщо ви і далі думаєте що я SOFT то прошу показати мені відео докази.

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
953
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту. Блокування було видане не за краші і поганий інтернет. Ви берете машину біля ЕМС, потім одразу появляєтесь на роботі Прибиральника вулиць.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі